Από την ΝΔ διέρρευσαν στους Ευρωβουλευτές τα Προσωπικά Δεδομένα για την Επιστολική Ψήφο!

0
403

Η «Εστία» αποκαλύπτει τον Υπόγειο Πόλεμο μεταξύ της Κεραμέως και του Βορίδη για την διαρροή:

-Επί Υπουργίας Βορίδη φέρεται ότι απέστειλε στο κόμμα την λίστα των διευθύνσεων ο Γενικός Γραμματεύς του ΥΠΕΣ,

-Η Πειραιώς την διοχέτευσε σε Ευρωβουλευτές,

-«Τραγικούς πολιτικούς χειρισμούς» στην Κεραμέως χρεώνει το Μαξίμου.

Το κρυφό παρασκήνιο ενός σκληρού και αδυσώπητου εσωκομματικού πολέμου με διακύβευμα το ποιος Υπουργός θα αναλάβει την πολιτική και ενδεχομένως ποινική ευθύνη για την διαρροή χιλιάδων προσωπικών δεδομένων Αποδήμων ψηφοφόρων και κατ’ επέκτασιν την ευθύνη για τον κλονισμό της εμπιστοσύνης των πολιτών στο αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας, αποκαλύπτει σήμερα η «Εστία».

Από την ΝΔ διέρρευσαν στους ευρωβουλευτές τα προσωπικά δεδομένα για την επιστολική!

Από την ημέρα που ξέσπασε ο θόρυβος εναντίον της Ευρωβουλευτού Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, κατετέθησαν οι πρώτες εκατό προσφυγές Αποδήμων ενώπιον της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (της οποίας ηγείται ο εξαίρετος πρώην Πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας Κωνσταντίνος Μενουδάκος) και διατάχθηκε προανάκρισης με εντολή του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνου (από τον οποίο αφαιρέθηκε περιέργως ο φάκελος των υποκλοπών!).

Το Μέγαρο Μαξίμου έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να μην έρθουν στο φως οι ευθύνες δυο Υπουργών του: Της Νίκης Κεραμέως και του προκατόχου της Μάκη Βορίδη, οι οποίοι κυριολεκτικώς «σφάζονται» για το παρασκήνιο.

Από την ΝΔ διέρρευσαν στους ευρωβουλευτές τα προσωπικά δεδομένα για την επιστολική!

Με άμεση συνέπεια να έχει ήδη καταρρεύσει το ενδιαφέρον των Αποδήμων για συμμετοχή στις Ευρωεκλογές και να έχει μπει ταφόπλακα στην επιστολική ψήφο!

Μόνον 12.800 Απόδημοι είχαν δηλώσει μέχρι προχθές ενδιαφέρον για εγγραφή στην πλατφόρμα επί συνόλου 30.000-οι υπόλοιποι 17.000 προέρχονται από την ημεδαπή.

Το Μέγαρο Μαξίμου, όπως απεκάλυψε η «Εστία» (11/03/2024: «Πάνε να ρίξουν σε διευθυντές του Yπουργείου Εσωτερικών τις ευθύνες της πολιτικής Hγεσίας»), επιχείρησε σε πρώτη φάση να φορτώσει τις ευθύνες στην Διοίκηση του Υπουργείου Εσωτερικών για το «λάθος» και να κλείσει εκεί η υπόθεση.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…………….

Υ.Γ. Τυφώνας ο Παύλος Πολάκης για τα Emails της Ασημακοπούλου: Πρέπει να φύγει και η Κεραμέως!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here