Αυτούς Νομιμοποίησε ο Μητσοτάκης!

0
294

Εικόνες ντροπής και φρίκης διαδραματίστηκαν αμέσως μετά την περιβόητη συναυλία την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα, όπως ο νέος δήμαρχος της Αθήνας, Χάρης Δούκας, ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους «Καλή Χρονιά». Δυστυχώς, ελάχιστοι από το πλήθος πρέπει να τον κατάλαβαν.

Η πλατεία είχε γεμίσει με σημαίες της Παλαιστίνης, όμως τα πρόσωπα που της ανέμιζαν, δεν θύμιζαν Παλαιστινίους.

Εννοείται ότι κάτω από το πάλκο της πλατείας Συντάγματος, δεν υπήρχε ούτε μία Αθηναία. Γεγονός απολύτως εξηγήσιμο, αφού στο πλήθος κυριαρχούσαν ισλαμιστές μαχαιροβγάλτες, όπως θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν!

Πακιστανοί ισλαμιστές αμέσως μετά την γιορτή, ανέβαζαν προκλητικά βίντεο.

Όλα αυτά μάλιστα, χωρίς κανένα φόβο, αντίθετα με υπερηφάνεια και ισλαμιστικά σύμβολα παρόμοια με αυτά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS).

Αυτούς ακριβώς θέλει να νομιμοποιήσει ο Μητσοτάκης, επιφέροντας ένα τεράστιο πλήγμα όχι μόνο στην ελληνική κοινωνία αλλά και την εθνική ασφάλεια!

Μαζί με τα μαχαίρια και η απαραίτητη ομολογία πίστεως, για να μην υπάρχουν παρερμηνείες:

Το μήνυμα του Πακιστανού Iσλαμιστή-μαχαιροβγάλτη από την καρδιά της Ελλάδας!

Το μήνυμα, όπως πολύ σωστά παρατηρεί ο Σταυροφόρος στο Twitter:

Μαζί και «Σαχάδα» της Σαουδικής σημαίας, δήλωση πίστης, Δεν υπάρχει Θεός εκτός από τον Αλλάχ, ο Μωάμεθ  είναι ο αγγελιοφόρος του Αλλάχ.

Πέρυσι, η Αθήνα πλημμύρισε με Πακιστανικές σημαίες. Φέτος πλημμύρισε με Παλαιστινιακές που κρατούσαν πάλι Πακιστανοί.

Με την ίδια ευκολία, το κέντρο της Αθήνας θα πλημμυρίσει με Τουρκικές σημαίες, από τους νομιμοποιημένους πλέον, εργάτες του Μητσοτάκη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here