Αχ πού είσαι Νιότη που έδειχνες πως θα γινόμουν Άλλος!

0
156

Όταν η Ντόρα Μπακογιάννη Αποθέωνε το βέτο Καραμανλή στο Βουκουρέστι!..

Η Ντόρα, δεν παύει να είναι μέλος της Οικογένειας Μητσοτάκη. Όταν λοιπόν ακούει το όνομα «Καραμανλής», οπωσδήποτε την πιάνει μια δυσφορία. Απλώς, μέχρι πρότινος το έκρυβε.

Τώρα όμως, με την επέλαση του Μητσοτακισμού, η πρώην Υπουργός Εξωτερικών έχει αφήσει τα προσχήματα και εκφράζεται ελεύθερα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η επίθεση στον Κώστα Καραμανλή που έκανε κατά την εμφάνιση της στο συνέδριο της Καθημερινής, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το επικό βέτο στο Βουκουρέστι, ως ένα «λάθος»!

Είναι η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη, που κατά την διάρκεια της εσωκομματικής κόντρας με τον Αντώνη Σαμαρά το 2019 για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, όχι απλά υμνούσε την ενέργεια του Κώστα Καραμανλή να βάλει βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, αλλά την καρπωνόταν για μικροπολιτικά οφέλη!

Δείτε τι δήλωνε για τα…ψηφαλάκια:

Υ.Γ. Χτύπημα της Ντόρας Μπακογιάννη σε Κώστα Καραμανλή: 100% λάθος το βέτο στα Σκόπια!

Ρουκέτες εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά την παρουσία της στο Συνέδριο της Καθημερινής, δείχνοντας πλέον ότι το Κόμμα Μητσοτάκη παίρνει οριστικό διαζύγιο από αυτό που κάποτε ονομαζόταν «Νέα Δημοκρατία».

Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών και αδελφή του Πρωθυπουργού, υποστήριξε ότι το ζήτημα της ονομασίας ήταν μια…επιτυχία της διαπραγμάτευσης του «μοιραίου» ΥΠΕΞ της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Κοτζιά!

Η Βουλευτής του Μητσοτάκη όμως, δεν σταμάτησε εκεί…

Το μενού, συμπεριελάμβανε και Κώστα Καραμανλή! Άλλωστε το συγκεκριμένο όνομα έχει μπει στο στόχαστρο της οικογένειας Μητσοτάκη με μεγάλη ένταση τις τελευταίες εβδομάδες…

Αναφερόμενη λοιπόν στο βέτο που άσκησε ο Κώστας Καραμανλής το 2008 για την ένταξη της τότε ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ εξέφρασε την πεποίθηση ότι «100% ήταν λάθος».

«Δεν έπρεπε να είχε λεχθεί και δεν το λέγαμε ποτέ στο Υπουργείο Εξωτερικών. Απειλούσαμε με βέτο»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here