Βασίλης Κατσάρας: Προσκαλώ τον Άδωνι στα βαφτίσια του παιδιού της νεκρής αδελφής μου που έσβησε στα Τέμπη.

0
608

Σπαρακτικά λόγια του αδελφού της Αθηνάς Κατσάρα, που την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνονταν 35ετών.

Προσκαλώ τον Άδωνι στα βαφτίσια του παιδιού της νεκρής αδελφής μου που έσβησε στα Τεμπη

«Προσκαλώ τον Άδωνι στα βαφτίσια του παιδιού της νεκρής αδελφής μου! Θα το πούμε Αθηνά, όπως έλεγαν και την ίδια!

Σπαρακτικά λόγια του αδελφού της Αθηνάς Κατσάρα, που την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνονταν 35ετών:

«Πού είναι τα κάκαλά του να παραιτηθεί ή να του πει ο Μητσοτάκης εκτός»;

«Τη Δευτέρα η αδελφή μου θα γινόταν 35 ετών…»

Μιλώντας στον FocusFm και στον Στέφανο Δαμιανίδη, ο Βασίλης Κατσάρας, αδελφός της αδικοχαμένης Αθηνάς η οποία σε λίγες μέρες θα γινόταν 35 ετών, έκανε ακόμα και τους πιο σκληρούς να λυγίσουν.

Αρχικά μίλησε για την έλλειψη σεβασμού:

«Να μιλήσω για τον Βορίδη, τον Άδωνι, τον Καιρίδη; Για ποιον; Δεν σέβονται κανέναν, ούτε τους συγγενείς, ούτε τους νεκρούς. Όποιος έχει λεφτά και εξουσία σε αυτή τη χώρα, φυλακή δεν μπαίνει.

Έχουν κληθεί 17 άτομα στον ανακριτή, 1-2 είναι προφυλακιστέοι και όλοι οι άλλοι είναι έξω. Ακόμα και αυτοί που είναι μέσα πληρώνονται κάθε μήνα».

Ο Βασίλης Κατσάρας στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αδελφή του την Αθηνά, η οποία χάθηκε τόσο άδικα στα Τέμπη και η οποία σε λίγες ημέρες θα γινόταν 35 ετών. Ο ίδιος όπως είπε, θα βαφτίσει το παιδάκι του Αθηνά και μάλιστα, προσκάλεσε δημόσια και τον Άδωνι Γεωργιάδη:

«Τον προσκαλώ, πραγματικά, τη Δευτέρα η αδελφή μου θα γινόταν 35 ετών. Εγώ το μωρό μου θα το βαφτίσω Αθηνά. Τον προσκαλώ σε ένα από τα δύο να έρθει. Να δω έχει την ψυχή, το σθένος το έχει να μας δει εμάς; Μάθαμε μια λέξη, συγγνώμη και όλα καλά…

Και νομίζουν ότι η δικαιοσύνη περνάει μόνο από τα δικαστήρια. Δεν είναι έτσι. Δεν θα είναι έτσι. Όσα χρόνια και να περάσουν αυτό δεν ξεχνιέται. Παντού θα τους πάμε, όχι μόνο στα δικαστήρια, όσοι εμπλέκονται πολιτικά και μη».

«Πού είναι τα κάκαλά του να παραιτηθεί, ή να του πει ο Μητσοτάκης, για αυτό που είπες, εκτός;»

Ο αδελφός της 35χρονης ήταν φανερά οργισμένος με τον Άδωνι Γεωργιάδη και ζήτησε την παραίτησή του, ενώ από τα βέλη του δεν γλίτωσε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Τους βγάζουν το φίμωτρο, όπως τον Άδωνι τώρα, γιατί φίμωτρο έχει και πετάει κοτσάνες. Γιατί δεν λέει κάτι άλλο αυτός ο άνθρωπος. Είναι σαν τους καμικάζι. Τον παίρνει ο Μητσοτάκης από δω, τον πετάει σε ένα Υπουργείο, τον πετάει από κει. Σε όποιο Υπουργείο έχει περάσει τα έχει κάνει μαντάρα. Απορώ πραγματικά πώς τον έχει ψηφίσει ο κόσμος τον συγκεκριμένο…»

«Δεν χάσανε δικό τους άνθρωπο. Τι βγαίνει; Να ζητήσει συγγνώμη την επόμενη μέρα και αυτή λάθος συγγνώμη; Πού είναι τα κάκαλά του να παραιτηθεί, ή να του πει ο Μητσοτάκης, για αυτό που είπες, εκτός; Τέτοιες προσβολές;»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here