Βατερλό Μητσοτάκη με την Ενέργεια: Εισάγουμε ξανά Ρωσικό Aέριο αλλά το πληρώνουμε χρυσάφι.

0
729

Μπορεί ο Μητσοτάκης να ισχυρίζεται πως έχει κηρύξει τον πόλεμο στη Ρωσία, στην πραγματικότητα όμως έχει κηρύξει τον πόλεμο στους Έλληνες, για λογαριασμό Ολιγαρχών και Κερδοσκόπων.

Βατερλό Μητσοτακη με την ενεργεια: Εισάγουμε ξανά Ρωσικό αεριο αλλα το πληρώνουμε χρυσάφι

Ο Μητσοτάκης λοιπόν ισχυρίζεται πως για την εκτίναξη του κόστους ενέργειας στην Ελλάδα, φταίει ο Πούτιν. Τα στοιχεία όμως που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αποδεικνύουν ότι η ακρίβεια έχει την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη και συνιστά πλέον εθνικό έγκλημα κατά των Eλληνικών νοικοκυριών και των Eλληνικών επιχειρήσεων.

Βατερλό Μητσοτακη με την ενεργεια: Εισάγουμε ξανά Ρωσικό αεριο αλλα το πληρώνουμε χρυσάφι

Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στις εισαγωγές Ρωσικού Φυσικού Αερίου!…

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της Καθημερινής, το μισό φυσικό αέριο που χρησιμοποιεί η Ελλάδα προέρχεται από την Ρωσία, ενώ τον Σεπτέμβριο, οι εισαγωγές από «τον Πούτιν» έσπασαν κυριολεκτικά τα ταμεία, καθώς πλέον το 72% του αερίου που εισάγει η χώρα μας, είναι Ρωσικό!

Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως η Ελλάδα αγοράζει τεράστιες ποσότητες ρωσικού φυσικού αερίου παρά τις πομφόλυγες Μητσοτάκη, το οποίο μάλιστα το πληρώνει πανάκριβα λόγω των ενεργειών Μητσοτάκη.

Οι Έλληνες ζημιώνονται κατά δισεκατομμύρια. Αυτό ακριβώς προκύπτει από το έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου, που για το 2022 άγγιξε τα 38 δις ευρώ.

Άγνωστο πόσο θα φτάσει φέτος. Το θέμα είναι ότι κάποιοι κερδίζουν αυτά τα δισεκατομμύρια, με την υπογραφή Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτό θα έπρεπε να είναι αντικείμενο Εξεταστικής Επιτροπής και όχι μόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here