ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ του Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή για τα Τέμπη!

0
286

Κυριάκος Βελόπουλος on X: "Στα Τέμπη έγινε μαζική μαζική δολοφονία και συγκάλυψη!Θέλετε αποδείξεις ; "Οι νέες αποκαλύψεις για το εθνικό έγκλημα των Τεμπών, επιβεβαιώνουν πλήρως τις καταγγελίες της Ελληνικής Λύσης. Μονόδρομος πλέονΒΟΜΒΑ Μεγατόνων έριξε ο Κυριάκος Βελόπουλος για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης  αποκάλυψε με έγγραφα που κατέθεσε στη Βουλή την Τετάρτη ότι η εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη μετέφερε ξυλόλιο και τολουόλιο για την Αμερικανική βάση που εδρεύει στη Λάρισα.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ρώτησε στη Βουλή:

«Γιατί οι πρώτοι που πήγαν στο σημείο ήταν κλιμάκιο της Αεροπορίας; Δεν ήταν ούτε η Αστυνομία ούτε η Πυροσβεστική. Αληθεύει ότι έκανε έλεγχο η ειδική ομάδα βιολογικού πολέμου και αν ναι, γιατί; Το κλιμάκιο που πήγε στο σημείο ήταν από τη Λάρισα;».

Με βάση αυτά τα ερωτήματα ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε:

«Στην Λάρισα σταθμεύουν 8 drones των Αμερικανών; Τα μεγάλα drones χρησιμοποιούν AVIATION JET FUEL. Είναι ειδικό καύσιμο. Το εν λόγω καύσιμο έρχεται από το εξωτερικό. Είναι 100 οκτανίων.

Χρησιμοποιούν αυτό το καύσιμο των drone reapers που είναι στη Λάρισα;

Αυτά τα drones πετούν στην Μαύρη Θάλασσα, για να κατασκοπεύουν τους Ρώσους. Το καύσιμο αυτό περιέχει: ξυλόλιο, βενζόλιο και τολουόλιο. Δηλαδή, ό,τι εντόπισαν οι πραγματογνώμονες στον χώρο του δυστυχήματος! Είναι συμπτωματικό αυτό; Ναι ή όχι;».

Επιπροσθέτως, επεσήμανε ότι η Κυβέρνηση βιάστηκε να κάνει συγκάλυψη αναθέτοντας το μπάζωμα σε εταιρεία που δεν είχε ιδρυθεί:

«Μια Εταιρεία-Φάντασμα ανέλαβε, λέει, το μπάζωμα. Πρόκειται για την ΤΣΑΠΑΤΟΡΗΣ ΓΕΡΑΝΟΙ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΙΚΕ. Η εταιρεία δεν υπήρχε όταν εκτελούνταν οι εργασίες στις 3 Μαρτίου. Συστάθηκε στις 6 Απριλίου 2023. Έναν μήνα μετά!».

Υ.Γ. Αποκάλυψη-Βόμβα στη Βουλή για τα Τέμπη: 3 Βαγόνια από τα Σκόπια δολοφόνησαν τα παιδιά μας στα Τέμπη.

Υ.Γ.1. Τέμπη-Αποκάλυψη στο Kontra24: Υπάλληλοι από ελεγχόμενους φορείς μετατέθηκαν στην Επιτροπή που υποτίθεται ότι θα τους ελέγξει.

Αποκάλυψη: Υπάλληλοι από ελεγχόμενους φορείς, στην Επιτροπή που ελέγχει το δυστύχημα των Τεμπών δημιουργεί υποψίες για αντικρουόμενα συμφέροντα στην ανεξαρτησία των ερευνών.

Ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηγεωργίου στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here