ΒΟΜΒΑ Μπογδάνου: Συναντήθηκε ο Μητσοτάκης με τον Νίκο Μιχαλολιάκο κεκλεισμένων των θυρών;

0
220

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η τοποθέτηση του ανεξάρτητου Bουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου…

Με μια «βόμβα» έκλεισε την ομιλία του στη Βουλή ο ανεξάρτητος Bουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για την ψήφιση της τροπολογίας του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με την κάθοδο του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές.

Απευθυνόμενος στα Kυβερνητικά έδρανα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κάλεσε τον Πρωθυπουργό να απαντήσει αν έχει συναντηθεί κεκλεισμένων των θυρών με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Μάλιστα, ο Bουλευτής, o οποίος πλέον θα κατέλθει στις εκλογές με την «Πατριωτική Ένωση» του επιχειρηματία Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, σημείωσε με νόημα ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να προσέξει πώς θα απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα.

Ο κ. Μπογδάνος δεν ξεκαθάρισε σε ποια χρονική στιγμή αναφέρεται η υπό ερώτηση συνάντηση του Νίκου Μιχαλολιάκου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά τη συγκεκριμένη τοποθέτηση, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου σε αυτό το Σοβαρότατο Ερώτημα που τίθεται μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη προεκλογική περίοδο, με τη ΝΔ να κατηγορεί επί της ουσίας την Αντιπολίτευση ότι…«κλείνει το μάτι» στη Χρυσή Αυγή και τον Ηλία Κασιδιάρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here