Τραμπισμός αλά Γκρέκα το μήνυμα Μητσοτάκη στη νεολαία.

0
288

Συνέντευξη σε μία youtuber ήταν τελικά η «λύση» που σκέφτηκε το επικοινωνιακό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη για να γεφυρώσει το τεράστιο χάσμα που εντοπίζεται μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και νέας γενιάς, στη διάρκεια της οποίας φρόντισε να «κρύψει» την απόφασή του για την εκ νέου υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή του νεότερου στις επερχόμενες εκλογές.

Παράλληλα ωστόσο, η εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο Youtube αποκάλυψε και τον τρόπο που προσεγγίζει τη νεολαία: με παρελκυστικές απαντήσεις, εμμονές, πατρονάρισμα αλλά και ωμά ψεύδη σε ένα ιδιότυπο δείγμα τραμπισκού αλά γκρέκα.

Κατ’ αρχάς, το γεγονός πως το μεσημέρι της Παρασκευής δημοσιεύεται η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Νεφέλη Μεγκ και έχει ήδη ανακοινωθεί πως σε λιγότερες από 24 ώρες θα παραχωρήσει συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά, αποτελεί ένα πρωτοφανές γεγονός πως δύσκολα μπορεί να έχει επαναληφθεί στην πολιτική ιστορία της χώρας με εμφανίσεις Πρωθυπουργού, αλλά και οποιουδήποτε πολιτικού.

Παρά το γεγονός πως η εν λόγω youtuber είναι γνωστή στο κοινό της για τις φιλελεύθερες θέσεις της που κατατάσσουν την ίδια και τους θεατές της στο ακροατήριο της Νέας Δημοκρατίας, η ανασφάλεια του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν τόσο μεγάλη που αδυνατούσε να αντιμετωπίσει ακόμα και ερωτήσεις που προέρχονταν από την δική του ιδεολογική μήτρα.

Άλλωστε, πρόκειται για μία «συνέντευξη» που έμοιαζε περισσότερο με αρκετά φιλική συζήτηση, που παρά την επιμονή της «οικοδέσποινας» σε κάποιες ερωτήσεις, από τη γενική εικόνα έλειπαν σχεδόν όλα τα σοβαρά ζητήματα κριτικής της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Με θέματα όπως τα πολλαπλά σκάνδαλα Γαλάζιων στελεχών και την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος με τα 9 και πλέον δις ευρώ των απευθείας αναθέσεων, έως και το διεθνών διαστάσεων σκάνδαλο των Υποκλοπών, το πρόγραμμα της συνέντευξης ήταν εν πολλοίς κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της προεκλογικής εκστρατείας του Πρωθυπουργού.

Μάλιστα, το περιεχόμενο της συνέντευξης προκάλεσε άμεσα στα κοινωνικά δίκτυα ένα μεγάλο κύμα κριτικής στη youtuber Νεφέλη Μεγκ για «συνέντευξη-πλυντήριο», η οποία μάλιστα φρόντισε να έχει κλείσει τα σχόλια κάτω από τη συνέντευξη.

Στριμωγμένος σε φιλικό γήπεδο.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα της δυσκολίας του Κυριάκου Μητσοτάκη να αντιμετωπίσει ακόμα και αυτή την-βολική-ατζέντα, ήταν οι ερωτήσεις της youtuber για την τεράστια αύξηση των μετακλητών επί κυβερνήσεώς του, αλλά και για την αστυνομική βία και την πανεπιστημιακή αστυνομία.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…….

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η Νεφέλη Μεγκ οργιάζει και ο Μητσοτάκης μάλλον ψάχνει τον ένοχο για τη νέα γκάφα…

Μόλις ακούσετε  όσα λέει η γνωστή youtuber  καταλαβαίνετε γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλλον θα μετάνιωσε που  επέλεξε να δώσει συνέντευξη στην εν λόγω νεαρά.

Την Νεφέλη Μεγκ δεν την γνωρίζαμε. Την μάθαμε  όταν της έδωσε συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και σήμερα βλέποντας άλλο ένα βίντεο της φιλόδοξης youtuber μας έπεσε το σαγόνι. Βλέπετε σάλο έχει προκαλέσει στο Instagram το νέο βίντεο της αγαπημένης youtuber του Κυριάκου Μητσοτάκη. Γιατί μην μου πείτε ότι δίνει μία συνέντευξη ποταμό σε μία εντελώς άγνωστη και αντιπαθή.

Η Νεφέλη Μεγκ δεν περιγράφει απλώς ιστορίες, τις ζει.

-Ο Μιθριδάτης που γράφει δύο στίχους και τους κάνει τραγούδι πραγματικά ωχριά μπροστά της…

-Η κοπέλα φτιάχνει αριστουργήματα με τις ίδιες λέξεις, τα ανεβάζει στα social και οι συνομήλικες θαυμάστριές της θέλουν να της μοιάσουν.

Αν δε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μετάνιωσε και δεν το δηλώσει, θα πούμε ένα τεράστιο εύγε στον Πρωθυπουργό που είναι ιδιαίτερα προσεκτικός που δίνει συνεντεύξεις και στηρίζει τη νέα γενιά. Άλλωστε στη νέα γενιά ανήκει το μέλλον και κάποτε θα μας κυβερνήσει…

Θαυμάστε την Νεφέλη Μεγκ σε μία οργιώδη δημιουργία!!!…

Ο Προβοκάτορας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here