Βρεθήκαμε στην Πρεμιέρα της σειράς Famagusta του MEGA στην Κύπρο.

0
551

-Famagusta θα πει «χωμένη στην άμμο»,

-Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο, σε εκείνο το καλοκαίρι του 1974, στην Αμμόχωστο, όπου η επιχείρηση «Αττίλας 2» μπαίνει σε πλήρη εφαρμογή,

ΔΕΙΤΕ την πρεμιέρα της σειράς Famagusta στο Δημοτικό Θέατρο  στις 21/01/24 ΕΔΩ………..

Καλοκαίρι του 1974, Πόρτο Ράφτη. Ένα τρανζίστορ αναμεταδίδει τις μαύρες ειδήσεις εν μέσω των καλοκαιρινών διακοπών. Έγινε εισβολή στην Κύπρο. Βομβαρδισμοί, ο Μακάριος, η Χούντα, οι Έλληνες που ζουν εκεί, οι αγνοούμενοι, οι νεκροί.

Αγωνία, χάος, σύγχυση.

Καλοκαίρι του 1974, Αμμόχωστος. Αμέσως μετά την εισβολή των Τούρκων. Γυναίκες και άντρες υπό την απειλή των όπλων μαζεύονται γύρω από ένα μεγάλο δέντρο με μια κουφάλα. Σκόνη παντού.

Η Χαρίτα Μάντολες κρατάει το παιδί της στην αγκαλιά, ο άντρας της ένα τρανζίστορ που αναμεταδίδει άσχετα πράγματα. Αυτός προσπαθεί να ακούσει, να μάθει, να καταλάβει, να εξηγήσει γιατί έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση.

Αγωνία, χάος, σύγχυση, πόνος, οργή.

Δείτε το τρέιλερ του πρώτου επεισοδίου:

Famagusta, θα πει «σε θυμάμαι».

Η συγκινητική ιστορία αναζήτησης της αλήθειας ξεκινά αύριο, Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στο MEGA. Η πολύ-αναμενόμενη νέα σειρά «Famagusta», του τριδύμου των επιτυχιών –Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου– κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 21:00.

Το πρώτο επεισόδιο παίχτηκε στις 21/01/24 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Alter Ego Media, Γιάννη Βρέτζου, ενώ μίλησαν πριν την προβολή ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου.

Υ.Γ. Οι τηλεθεάσεις της 21ης Ιανουαρίου: Σάρωσε το Famagusta, υποχώρησε το Survivor!

Αλλαγή σκηνικού φέρνει η σειρά Famagusta του ΜEGA με τα εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης που επιτυγχάνει, την ίδια στιγμή που το Survivor δείχνει να υποχωρεί.

Αναλυτικά οι μετρήσεις της 21ης Ιανουαρίου έχουν ως εξής:

Υ.Γ.1. Με μία συγκλονιστική ερμηνεία η Δέσποινα Μπεμπεδέλη που υποδύεται Χαρίτα Μάντολες, ξεκίνησε να περιγράφει τις θηριωδίες που έζησε στα 27 της, όταν η τουρκική εισβολή στην Κύπρο άφησε πίσω της συντρίμμια.

Eίμαι 27 χρονών... Η ζωή σταμάτησε εκείνη την ημέρα» - Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη συγκλόνισε το Twitter | Gossip-tv.gr

Στην συνάντηση που είχε με την Χαρίτα Μάντολες, η κ.Μπεμπεδέλη, συγκινημένη, μίλησε για την γυναίκα σύμβολο, ένα πρόσωπο μυθικό για την Κύπρο. «Είναι μεγάλη στιγμή για την καριέρα μου. Το καταγράφω με ευγνωμοσύνη και τιμή».

Δείτε το βίντεο:

Υ.Γ.2. Συγκλόνισε το πανελλήνιο ο Γρηγόρης Βαλτινός στον Ρόλο του Μακάριου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here