ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης».

0
655

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 19:00, η Δημοτική Παράταξη «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την  Εκδήλωση Βασιλόπιτας η οποία συμπεριλάμβανε λαογραφικό και πολιτιστικό πρόγραμμα, βραβεύσεις και δεξίωση, στην κατάμεστη Αίθουσα «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς.

Η Αίθουσα «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος» ήταν ασφυκτικά γεμάτη. Περίπου 350 μέλη και φίλοι της Δημοτικής Παράταξης παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος και Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης».

Το Πολιτισμικό Πρόγραμμα της εκδήλωσης συμπεριλάμβανε ένα Μονόπρακτο της κ. Κικής Αυγουστάτου και διάφορα τραγούδια από την χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισιάς Αμαρουσίου Ωρωπού και Μαραθώνος:

H χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισιάς Αμαρουσίου Ωρωπού και Μαραθώνος.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ήταν πραγματικά όλα υπέροχα! Μια πάρα πολύ όμορφη και Ανθρώπινη Εκδήλωση. Να συνεχίσουμε Δυναμικά Ενωμένοι όλοι μας, γιατί ο Δήμος Κηφισιάς μας χρειάζεται!!

Και του χρόνου να είμαστε Καλά!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here