Βυθίζεται στην «Ανάπτυξη» η Ελλάδα του Μητσοτάκη.

0
552

Και όμως η «ανάπτυξη» στην Ελλάδα είναι «πλαστή». Το έγραψε Γερμανική εφημερίδα. Λες και δεν το γνωρίζουμε.

Βυθίζεται στην «ανάπτυξη» η Ελλάδα του Μητσοτάκη

Σε μια κοινωνία που όλος ο κόσμος στενάζει, και τις νύχτες δεν τολμά να ανάψει ηλεκτρική λάμπα, για να βλέπει, αφού βλέπεις η ρήτρα αναπροσαρμογής εφαρμόζεται για να μην βλέπεις εσύ λαέ, και την ανάπτυξη να την βλέπουν μόνον οι πολυάριθμοι του Μητσοτάκη Υπουργοί.

Είναι και θέμα αριθμού Υπουργείων. Κύριοι του Μητσοτάκη υπουργοί ανάπτυξη έχουν μόνο οι χώρες που διαθέτουν βιομηχανίες και εργοστάσια παραγωγής αγαθών, για τους πολίτες τους, και εξαγωγές.

Τώρα αν το αιματηρό, δίκην κεφαλικού φόρου, χαράτσι της ΔΕΗ επιβλήθηκε για να τα…η ΔΕΗ και να μπορέσει έτσι (που αυτό ξανά ακούστηκε για Δημόσια επιχείρηση) να αγοράσει παραπαίουσα εμπορική αλυσίδα εισαγωγών, τι να πει κανείς. Εκτός βέβαια και αν πρόκειται για κάποια άλλη ιδιωτική ΔΕΗ που ιδρύθηκε…χθες, και μόνον για αυτή την «τράμπα».

Το ότι όμως αυτή η «αναπτυξιακή έκρηξη» συνέπεσε και με την σημερινή «αναπτυξιακή» κίνηση της κρατικής ΑΔΑΕ να επιβάλλει μία άλλη «Ρήτρα Αναπροσαρμογής» στον πολίτη της βιοπάλης, παραθέτοντας απτά, όντως, παραδείγματα ενός βενζινάδικου, ή ενός ιατρού χειρούργου που σώζει ζωές, και ενός επιχειρηματία που δηλώνει έσοδα ίδια με τον μισθό του υπαλλήλου που εργάζεται, αντί να του πει κάτι ενθαρρυντικό για να δώσει και σε άλλον ένα κομμάτι ψωμί, το θεώρησε πλούτο!

Αυτά τα «ατράνταχτα» λοιπόν επιχειρήματα ανέφερε ως δικαιολογία για να χαρατσώσει όλο τον κόσμο ο της ΑΔΑΕ ΑΔΑΗΣ Πρόεδρος.

Με μια μόνο πεζοπορία στους δρόμους και βλέποντας τα κλειστά Καταστήματα, που κάποτε έσφυζαν, συμπέρασμα βγαίνει, όπως και με μια άλλη πεζοπορία στα πάμπολλα παρατημένα «κουφάρια» Εργοστασίων του Πειραιά, και πανελλαδικά, που άλλοτε έσφυζαν «εργατιά» βγαίνει και από εκεί το συμπέρασμα.

Εκτός και αν αναφερθεί σε δυο τρία εξ αυτών που λειτούργησαν «ξενυχτάδικα» για λίγο…και μετά έκλεισαν και αυτά.

Αυτές αλλά, και άλλες, οι σκέψεις του ΑΔΑΗ/ΑΔΑΕ Προέδρου περί ανάπτυξης, Πιτσιλή. Βοήθεια…«Αναπτυσσόμαστε»! Βυθιζόμενοι!…

Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια που αν αναφερθούν γεμίζουν βιβλίο και παράρτημα αυτού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here