Βόμβα Μεγατόνων από Ναύαρχο ε.α. του Λιμενικού: Με σοβαρή επιχείρηση θα είχαν διασωθεί!

0
550

-Ήταν δίκη μας αρμοδιότητα,

-Στους 568 οι αγνοούμενοι,

-Σβήνουν οι ελπίδες για επιζώντες.

Βόμβα από Ναύαρχο ε.α. του λιμενικού: Με σοβαρή επιχείρηση θα είχαν διασωθεί - Ηταν δίκη μας αρμοδιότητα

Τριήμερο Εθνικό Πένθος κήρυξε η Υπηρεσιακή Κυβέρνηση μετά την ανείπωτη τραγωδία με τους 79 μέχρι στιγμής νεκρούς μετανάστες από το ναυάγιο σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου.

Το Κυβερνητικό Επιτελείο έλαβε τις σχετικές αποφάσεις και ανακοίνωσε την κήρυξη του τριήμερου εθνικού πένθους.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού:

«Ο Πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο Εθνικό Πένθος από σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 21:00 ως το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 21:00 για τα θύματα του σημερινού τραγικού ναυαγίου στα διεθνή ύδατα δυτικά της Ελλάδας, με τη σκέψη και σε όλα τα θύματα των αδίστακτων διακινητών που εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη δυστυχία».

Σε δεύτερο χρόνο το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού διευκρίνισε ότι το τριήμερο Εθνικό Πένθος που κήρυξε θα λήξει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 16/6.

Ο ναύαρχος ε.α. Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος μέλος Δ.Σ. Ένωσης Πλοιοκτητών Ρυμουλκών στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη:

Υ.Γ. Νίκος Μουτσινάς στον αέρα του ΣΚΑΙ: Πίσω από το τριήμερο πένθος, κρύβεται η ακύρωση του debate από τον Μητσοτάκη.

Ακούστε τώρα, ήρθαμε. Ήρθαμε; Δεν ήταν επιλογή μας, αλλά ήρθαμε και τώρα θα πρέπει να κάνουμε κάποια εκπομπή. Αυτές οι τελευταίες δέκα ημέρες να βγούνε από το κ@λο.

Θυμάστε τι ωραία που ξεκινήσαμε αυτήν την εκπομπή; Μετά έσκασε η κορόνα μαύρα κι άραχνα, μετά η Πισπιρίγκου, μετά ο πόλεμος, αλλά τώρα έφυγε το εφέ τελειώσανε. Πεθαίνει κόσμος γενικά, αλλά δεν μας ενδιαφέρει και προχωράμε κανονικά τη ζωή μας. «Η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι μηδέν».

Σε 1.40’ ο Νίκος Μουτσινάς ξεβρακώνει την γαλάζια υποκρισία, το εθνικό πένθος και κυρίως ξεβρακώνει το Μητσοτάκη για το debate.

Σκληρές αλήθειες…

Τώρα έγινε αυτό. Δεν ξέρω η λέξη «δυσάρεστο» είναι λίγη. Είναι αδιανόητο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι να καταλάβουμε πόσο η ανθρώπινη ζωή είναι μηδέν. Τίποτα. Το ξεπερνά κι έχει κατέβει πολύ κάτω.

Δεν ξέρω τι έγινε, τι θα μπορούσαν να κάνουν και δεν γνωρίζω το Δίκαιο, για αυτό μένω στο κομμάτι ότι χάθηκε πάρα πολύς κόσμος και να συνειδητοποιήσουμε λίγο πόσο «τυχεροί» είμαστε, που δεν μας αναγκάζει κάτι να φύγουμε από το σπίτι μας και να βρεθούμε από τον πάτο της θάλασσας μέχρι σε άλλη χώρα.

Ξεβράκωμα Μητσοτάκη από Μουτσινά. Αποκαλύπτει ότι πίσω από το…τριήμερο πένθος, κρύβεται η ακύρωση του debate από τον Μητσοτάκη, ο οποίος όχι μόνο το ακύρωσε αλλά δεν είχε χρόνο καμία άλλη μέρα για να διεξαχθεί.

Νίκος Μουτσινάς: Έχει κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος, γιατί είμαι εγώ εδώ;

Έχει κηρυχθεί ένα τριήμερο εθνικό πένθος. Τι σημαίνει όμως αυτό; Γιατί είμαι εγώ εδώ; Γιατί είναι οι εκπομπές κανονικά; Μόνο κάποιες συναυλίες δεν θα γίνουν.

-Τι είναι το τριήμερο;

-Τι με νοιάζει η Δημόσια Υπηρεσία για να κάνει πένθος;

-Δεν το καταλαβαίνω ποιος είναι ο σκοπός του πένθους. Πενθείτε αυτήν την στιγμή;

Γιατί εγώ δεν πενθώ, είμαι εδώ και σε λίγο θα χορεύω. Άρα, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έγινε το debate.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here