Νέο Σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Για όλους αυτούς που συνεχίζουν να ονειρεύονται, εμείς, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε»

0
314

-Πρόκειται για το δεύτερο μέρος του σποτ…

Ο Αλέξης Τσίπρας και τα μέλη της Εκλογικής Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρωταγωνιστούν στο νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: «Για όλους αυτούς που συνεχίζουν να ονειρεύονται, εμείς, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε» | Το Κουτί της Πανδώρας

«Για όλους αυτούς που θα συνεχίζουν να ονειρεύονται, εμείς θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε»…είναι το μήνυμα που στέλνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Πρόκειται για το Δεύτερο Μέρος του Σποτ όπου εμφανίστηκαν πολίτες οι οποίοι έγραψαν με μπογιά, σπρέι ή μαρκαδόρο σε καμβά τη λέξη ή τη φράση που θεωρούν πως δίνει λύση στο πρόβλημά, την ανησυχία τους.

«Για αυτούς που πίστεψαν και δε θα πάψουν να πιστεύουν. Γι’ αυτούς που απογοητεύονται αλλά δεν εγκαταλείπουν. Που πιστεύουν ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Γι’ αυτούς που υψώνουν τη φωνή τους όταν πρέπει, αλλά ξέρουν και να ακούν.

Γι’ αυτούς που αγωνίζονται και για τον διπλανό τους. Γι’ αυτούς που θέλουν να ζήσουν καλύτερα. Γι’ αυτούς που πιστεύουν ότι το δίκαιο μπορεί να νικήσει. Για τους ανυποχώρητους»…ακούγεται στο Σποτ.

Ενώ ο Αλέξης Τσίπρας τονίζει «για όλους αυτούς που θα συνεχίζουν να ονειρεύονται, εμείς θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε» βρισκόμενος στο κέντρο των μελών της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here