Γέφυρα Βαρυμπόμπης: Απαιτείται κατεδάφιση και κατασκευή νέας;

0
1072

Στο συγκεκριμένο σημείο της Εθνικής Οδού εκκρεμεί εδώ και χρόνια η τοποθέτηση Σταθμού Διοδίων.

«Η Γέφυρα της Βαρυμπόμπης είναι επιβαρυμένη θα πρέπει κάποια στιγμή να αντικατασταθεί»...δήλωσε ο αρμόδιος Υφυπουργός για τις Υποδομές κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων από την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για τον απολογισμό έργου κατά το πρώτο τρίμηνο.

Ο Νίκος Ταχιάος ανέφερε ότι θα πρέπει να γίνει πλήρης κατεδάφιση της γέφυρας και στη θέση της να κατασκευαστεί νέα.

Όσον αφορά την κατασκευή Σταθμού Διοδίων στο συγκεκριμένο σημείο, κάτι που έχει προκαλέσει εδώ και χρόνια την έντονη αντίδραση κατοίκων και τοπικής αυτοδιοίκησης, ο κ. Ταχιάος δήλωσε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι έτοιμος να απαντήσει στο ερώτημα αν θα γίνουν τελικά ή όχι Διόδια στη Βαρυμπόμπη και συνέχισε: «Θα δούμε και τη θέση του νέου Δημάρχου Κηφισιάς»!!!

Ο Υφυπουργός Υποδομών σχολίασε την τιμαριθμική αναπροσαρμογή των διοδίων στους αυτοκινητόδρομους της χώρας, που εκκρεμεί για το 2023:

Ψηφίσματα κατά των διοδίων από τους Δήμους Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Αχαρνών, Μεταμόρφωσης, Πεντέλης, Πεύκης-Λυκόβρυσης και Χαλανδρίου.

«Οι παραχωρησιούχοι έχουν επίγνωση της πραγματικότητας. Δεν έχουν θέσει θέμα επανόδου της τιμαριθμικής αναπροσαρμογής μετά τα γεγονότα της Θεσσαλίας. Η χώρα είναι σε κατάσταση που δεν μπορούν να τεθούν τέτοια θέματα».

Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι οι τιμές θα αυξηθούν πλέον από την 1η Ιανουαρίου 2024, με βάση τον πληθωρισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here