ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο Κυριάκος νομιμοποιεί το Ευγενές Επάγγελμα του Τοκογλύφου και παράλληλα η αδελφή του ίδρυσε…ΜΚΟ «Μικρό-Πιστώσεων»!

0
576

Πολύ προτού καλά καλά κατατεθεί νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα μπορούν να χορηγούν δάνεια και εταιρείες εκτός από τις τράπεζες, ιδρύθηκε αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία από την ΑΔΕΛΦΗ του, η οποία πληροί και όλες τις προϋποθέσεις χορήγησης δανείων.

Όταν έχεις όραμα και πίστη σε αυτό που ονειρεύεσαι, το Σύμπαν και η Κυβέρνηση του αδελφού σου, το κάνουν πραγματικότητα.

Αν και είναι μία «ΜΚΟ» ή για την ακρίβεια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που ιδρύθηκε από την αδελφή του σημερινού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με πλούσιο κοινωνικό έργο και με όραμα στην καταπολέμηση της φτώχειας, εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια σε μία οργάνωση, που επεκτείνεται και στο επιχειρείν ενώ εσχάτως και στη χορήγηση δανείων.

Η αναφορά είναι για την ΜΚΟ, η οποία ιδρύθηκε πριν από αρκετά χρόνια, σε συνεργασία με γαλλική MKO και δημιούργησαν άλλη μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία.

Η ΜΚΟ λειτουργεί από τότε ως μεσάζων μεταξύ Τραπεζών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων ή Ελεύθερων Επαγγελματιών, παρέχοντας πρόσβαση σε χρηματοδότηση με τη μορφή μικρό-πιστώσεων.

Πλέον, η δραστηριότητα γίνεται κερδοσκοπική με βασικό αντικείμενο την παροχή μικρό-πιστώσεων σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα (τοκογλυφία) και πλέον αναμένεται ο αδελφός της να το κάνει νόμο του Ελληνικού Κράτους.

Δείτε το βίντεο από την ΔΕΘ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here