Δεν κρύβει τον Θαυμασμό του ο Μητσοτάκης για τον Τσίπρα και τον Κατρούγκαλο!

0
237

Τελικά με την προεκλογική περίοδο κάτι δεν πάει καλά. Ρωτήθηκε ο Μητσοτάκης τι θα κάνει με τις κομμένες συντάξεις και απάντησε πως οι κομμένες συντάξεις έχουνε όνομα «Κατρούγκαλος και Τσίπρας».

Με αυτή τη λογική, είναι προφανές ότι ο Μητσοτάκης αγκαλιάζει, υιοθετεί και αναπαράγει την Πολιτική Τσίπρα και Κατρούγκαλου, καθώς μετά από τέσσερα χρόνια Πρωθυπουργίας με απόλυτη εξουσία, δε νοείται να μην τα έχει αλλάξει, εάν όντως δεν τον εξέφραζαν.

Έτσι, οι κομμένες συντάξεις έχουν μετονομαστεί πλέον σε «Κυριάκος Μητσοτάκης»!

Ενέργεια: Τέλος η ρήτρα αναπροσαρμογής στο ρεύμα - GRTimes.gr

Εδώ γεννάται το ερώτημα: «Η ρήτρα αναπροσαρμογής στην ενέργεια στο ρεύμα τι όνομα έχει;» Κυριάκος Μητσοτάκης φυσικά, εκτός εάν την υιοθετήσει και ο επόμενος.

Υ.Γ. Μητσοτάκης: Έχει όνομα η «σφαγή» των συνταξιούχων, Κατρούγκαλος και Τσίπρας.

-Δέσμευσή μου η αύξηση των μισθών κατά 25%.

-Έχει όνομα η «σφαγή» των συνταξιούχων.

«Είναι δέσμευσή μου να αυξήσουμε τους μισθούς κατά 25% στην επόμενη τετραετία. Να πάει ο μέσος μισθός στα 1.500 ευρώ και ο κατώτατος στα 950. Γιατί εμείς πήγαμε τον κατώτατο από τα 650 στα 780. Μπορούμε να πετύχουμε και αυτό το στόχο.

Και επειδή ακούω πολλά για τους συνταξιούχους και για το ΕΚΑΣ, θυμηθείτε λίγο ποιος έκοψε το ΕΚΑΣ, ποιος τσάκισε τις συντάξεις. Έχει όνομα αυτή η «σφαγή» των συνταξιούχων: Γιώργος Κατρούγκαλος και Αλέξης Τσίπρας. Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό.

Εμείς τι κάναμε για τους συνταξιούχους; Από εμένα δεν πρόκειται να ακούσετε πράγματα τα οποία δεν μπορούν να γίνουν πράξη. Για πρώτη φορά, αυξήθηκαν οι συντάξεις έως και 8%. Κάποιοι, αρκετοί, οι οποίοι είχαν προσωπική διαφορά, δεν είδαν αυτές τις αυξήσεις.

Εμείς όμως τι κάναμε για την προσωπική διαφορά; Εμείς είπαμε, πολύ ωραία, υπάρχει πρόβλημα με την προσωπική διαφορά, ειδικά με τους χαμηλοσυνταξιούχους, θα εξακολουθούμε να στηρίζουμε εκείνους τους συνταξιούχους με προσωπική διαφορά με έκτακτη βοήθεια, έως ότου η προσωπική διαφορά σβήσει οριστικά με τις μελλοντικές αυξήσεις των συντάξεων»…σημείωσε στον Πύργο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here