Διακινητές και Λαθρομετανάστες στον Έβρο ξήλωσαν κοντάρι μαζί με την Ελληνική σημαία και κάνουν επίδειξη δύναμης στο διαδίκτυο με Βίντεο που ανέβασαν.

0
364

Την ώρα που η Ελλάδα ετοιμάζεται να «υποδεχθεί» ένα ακόμα «κύμα» μεταναστών και προσφύγων και μάλιστα, να τους κρατήσει κιόλας στην επικράτειά της (η ταμπακιέρα της  συμφωνίας Σολτς-Μητσοτάκη), στον Έβρο, που υποτίθεται πως είναι απροσπέλαστος, οι διακινητές κάνουν…περατζάδα όπως και όποτε θέλουν.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Tik Tok, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που ανέβασαν διακινητές, προφανώς ως επίδειξη δύναμης και για να στείλουν μήνυμα ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν.

Άνδρες που έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, κυκλοφορούν με μια ελληνική σημαία, την οποία ξήλωσαν μαζί με το κοντάρι της.

Σύμφωνα με χρήστες του Twitter, ο αριθμός 919 που έχει στο όνομά του ο χρήστης του Tik Tok που ανέβασε το βίντεο, είναι σύμβολο της φυλής al-Mawali.

Αυτή εντοπίζεται στη Βόρεια Συρία και σύμφωνα με το npasyria.com, λειτουργεί «υπό την ομπρέλα» του υποστηριζόμενου από την Τουρκία, Συριακού Εθνικού Στρατού (SNA).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here