ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΚ η Συνάντηση Χυπολυτά με τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς!

0
321

Επίκεντρο της συνάντησης του κ. Βασίλη Χυπολυτά με τον Διοικητή Ασφαλείας κ. Λάμπρο Κουκούλη ήταν τα εντεινόμενα κρούσματα νεανικής παραβατικότητας στο κέντρο της Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας.

Λόγια ή Έργα;

Συζητήθηκε το, ήδη γνωστό, σύνθετο πρόβλημα, που απαιτεί παράλληλα, την ανάπτυξη και εναλλακτικών μέτρων κοινωνικού χαρακτήρα, πέρα από εκείνων της καταστολής.

Συζητήθηκε επίσης, πέραν των Βραδινών Περιπολιών Φύλαξης σε όλες τις συνοικίες της Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης που ήδη εφαρμόζει με επιτυχία η Δημοτική Αρχή, εάν πράγματι υπάρχουν περαιτέρω παρεμβατικές δυνατότητες που μπορούν να γίνουν σε επίπεδο Δημοτικής Αρχής!

Επίσης και για άλλα αιτήματα που πρέπει να προωθηθούν στην Κεντρική Κυβέρνηση. 

Πλησιάζοντας προς τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου, η παράταξη του Βασίλη Χυπολυτά προγραμματίζει να ανακοινώσει ένα στρατηγικό της σχέδιο, για τα θέματα Ασφάλειας του Δήμου Κηφισιάς-Ερυθραίας-Εκάλης.

Υ.Γ. Πράγματι είναι άξιον απορίας:

(1) Tι είδους Στρατηγικό Σχέδιο μπορεί να παρουσιάσει για θέματα Ασφαλείας λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες ενός Δήμου;

(2) ΠΩΣ του διαφεύγει επίσης, ότι η  μακρά περίοδος εγκλεισμού, λόγω της πανδημίας, έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αύξηση της αποκλίνουσας συμπεριφοράς εφήβων και νέων, πέρα από την ήδη συνεχή συνδρομή της Αστυνομίας Κηφισιάς για την άμεση αντιμετώπιση του φαινομένου, χρειάζεται χρόνο για την  Επούλωση της.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από τον Ιούλιο 2019 ξεκίνησαν οι βραδινές περιπολίες φύλαξης στον Δήμο Κηφισιάς

ΔΕΙΤΕ το Πρωτοποριακό Πρόγραμμα «Ασφαλής Πόλη» που ξεκίνησε να λειτουργεί στον Δήμο Κηφισιάς, την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 και αποτελεί Σημαντικό Προνόμιο των κατοίκων της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here