Είναι άδικο για τον Σερραϊκό Λαό να τον καταστήσει συνένοχο ο Καραμανλής των Τεμπών.

0
239

«Είναι άδικο για τον Σερραϊκό λαό να τον καταστήσει συνένοχο ο Καραμανλής των Τεμπών»…τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, απευθυνόμενος σε πολίτες των Σερρών, και είπε πως τόσο ο κ. Μητσοτάκης όσο και ο πρώην Υπουργός Υποδομών οφείλουν να απαντήσουν στον Ελληνικό λαό «ποιανού ρουσφέτι ήταν ο μοιραίος σταθμάρχης».

«Σήμερα εδώ στις Σέρρες αποδεικνύουμε ότι δεν υπάρχουν απόρθητα κάστρα»…είπε ο κ. Τσίπρας στην αρχή της ομιλίας του και συνέχισε:

Αλ. Τσίπρας: Άδικο για τον Σερραϊκό λαό να τον καταστήσει συνένοχο ο Καραμανλής των Τεμπών :: left.gr

«Σήμερα εδώ στις Σέρρες αποδεικνύουμε ότι έφτασε η ώρα της αλλαγής, έφτασε η ώρα να πούμε ως εδώ, ως εδώ με την ακρίβεια, ως εδώ με την απαξίωση, με τη στοχοποίηση, ως εδώ με την αισχροκέρδεια, ως εδώ με την οικογενειοκρατία, ως εδώ με την αδικία.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτή την υποδοχή και κυρίως να σας ζητήσω να δώσουμε μαζί τις μέρες που απομένουν μέχρι την κάλπη αυτόν τον καλό τον ωραίο αγώνα για να βάλουμε μπροστά τις ανάγκες και τα δικαιώματα, να βάλουμε μπροστά τη ζωή μας, την προοπτική αυτού του τόπου.

Εκλογές 2023 - Τσίπρας: Άδικο ο σερραϊκός λαός να ξεπλύνει την τραγωδία και να μνημονεύεται για τον Καραμανλή τον Τεμπών | Έθνος

Είμαι ευτυχής και περήφανος που αυτόν τον αγώνα θα τον δώσω και εγώ προσωπικά από το νομό Σερρών ως υποψήφιος στο νομό».

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τις Σέρρες:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here