Κυβέρνηση Κανελλοπούλου εν όψει!

0
255

Ο Κανελλόπουλος Κομματάρχης: Το σύστημα Μητσοτάκη έφτιαξε το νέο Καρατζαφέρη! Από «Μπροστινός του Κασιδιάρη», ευυπόληπτος Αρχηγός Κόμματος!…

Οι Ανώτατοι Δικαστές σε μία πραγματικά ανεξήγητη κίνηση αποφάσισαν την κάθοδο στις εκλογές του Κόμματος «ΕΑΝ», του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου, ο οποίος πριν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στις εκλογές, με το δικό του κόμμα, είχε δηλώσει ότι θα ηγηθεί του κόμματος Κασιδιάρη.

Τότε, άπαντες είχαν ομονοήσει ότι δεν υπήρχε περίπτωση το κόμμα Κανελλοπούλου να λάβει έγκριση συμμετοχής στις εκλογές.

Το σύστημα Μητσοτάκη όμως είχε άλλα σχέδια.

Ο Άρειος Πάγος έδωσε λοιπόν το «πράσινο φως» για το «ΕΑΝ», επιβεβαιώνοντας τα όσα αποκαλύπταμε για τις στενές επαφές του κομματάρχη Κανελλόπουλου με το περιβάλλον Μητσοτάκη!

Όπως άλλωστε αποδείχτηκε και με την έγκριση συμμετοχής στις εκλογές του Κόμματος Τζήμερου, οι φίλοι του Μητσοτάκη είχαν εξασφαλίσει το πράσινο φως.

Ειδικά όμως για τον Αναστάσιο Κανελλόπουλο ο οποίος εξελίσσεται σε νέο Καρατζαφέρη, η Εστία είχε αποκρυπτογράφηση έγκαιρα το σχέδιο Μητσοτάκη.

Αφού πρώτα τον ταύτισαν με τον Κασιδιάρη, ώστε να εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους, τώρα τον άφησαν να συμμετέχει στις εκλογές, για να αποτελέσει το ιδανικό δεκανίκι του Κυριάκου Μητσοτάκη σε πιθανή συγκυβέρνηση, εφόσον καταφέρει να εκλεγεί.

Με αυτόν τον τρόπο ο Μητσοτάκης θα έχει καταφέρει να παιδεύσει τις λεγόμενες «αντί-συστημικές ψήφους» και να τις εκμεταλλευτεί «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο»…

Αποδεικνύεται πλέον ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία, καθώς γνωρίζει ότι οι συνέπειες που θα έχει προσωπικά σε ενδεχόμενη ήττα…θα είναι συντριπτικές.

Υ.Γ. Εκτός εκλογών το κόμμα Κασιδιάρη (με ψήφους 9-1)-Κανονικά συμμετέχει ο Κανελλόπουλος!

Βγήκε η απόφαση: Εκτός εκλογών το κόμμα Κασιδιάρη - Κανονικά συμμετέχει ο Κανελλόπουλος

Ανακηρύχθηκαν από τον Άρειο Πάγο οι συνδυασμοί των κομμάτων που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Οι Ανώτατοι Δικαστές αποφάσισαν την κάθοδο στις εκλογές του κόμματος «ΕΑΝ», του πρώην Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου, ο οποίος πριν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στις εκλογές, με το δικό του κόμμα, είχε δηλώσει ότι θα ηγηθεί του κόμματος Κασιδιάρη.

Ο Άρειος Πάγος έδωσε λοιπόν το «πράσινο φως» για το «ΕΑΝ», ενώ με ψήφους 9-1 αποφασίστηκε το μπλόκο στη συμμετοχή του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη «Εθνικό Κόμμα-Έλληνες».

Η απαγγελία της απόφασης έγινε σε ανοιχτή διαδικασία με τη συμμετοχή και των δέκα μελών που απαρτίζουν τη σύνθεση του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου. Η Προέδρευσα της σύνθεσης, Ευδοξία Κιουπτσίδου, απήγγειλε την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here