Εγκαίνια του «DETROIT» στην Κηφισιά!

0
1843

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος «DETROIT» στην Κηφισιά, ήταν αφιερωμένα στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

H πρόεδρος της Ελπίδας Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με την εγγονή της καλλονή σχεδιάστρια μόδας Μαριάννα Γουλανδρή στα εγκαίνια του καταστήματος «DETROIT» στην Κηφισιά, που μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του παραχώρησε στον Σύλλογο Ελπίδα.

Από νωρίς μέχρι αργά το βράδυ, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, επισκέφτηκαν το νέο «DETROIT» για να κάνουν τα ψώνια τους και να ενισχύσουν ταυτόχρονα τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», αφού μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί για την υποστήριξη των σκοπών του. 

Ο Θοδωρής Τσουρούκογλου με την Έλενα Λυμπέρη (με ερωτηματικά;;;;;)

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου «DETROIT» παρουσιάστηκε η μοντέρνα και πανέμορφη καινούργια σειρά μαγιό και ρούχων MARIANNA G Exclusive Swimwear 2013 της νεαρής, ταλαντούχας και καλλονής σχεδιάστριας Μαριάννας Γουλανδρή.

Η ‘Άννα Σουρδή με την κόρη της Ελένη και τη Μελίσσα Βαρδινογιάννη.

Η πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και η εγγονή της σχεδιάστρια Μαριάννα Γουλανδρή, ήταν εκεί για να ευχαριστήσουν τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, Θοδωρή και Χριστίνα Τσουρούκογλου, για την ευγενική τους πρωτοβουλία να διοργανώσουν μια «Ημέρα Ελπίδας», καθώς και τις πολλές επισκέπτριες που έσπευσαν να στηρίξουν για άλλη μια φορά έμπρακτα τον Σύλλογο.

Ο Θοδωρής Τσουρούκογλου με την Ελένη Σαμαρά – Κωνσταντακάτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here