Εκατοντάδες κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Κηφισιάς.

0
519

Εκατοντάδες κόσμου παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Κηφισιάς τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 του Συνδυασμού του νυν Δημάρχου Κηφισιάς Γ. Θωμάκου «Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης». Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τέλεση αγιασμού.

Οι δημότες συμμετείχαν σε μια γιορτινή και αισιόδοξη έναρξη του προεκλογικού αγώνα δημιουργώντας ένα θερμό και αισιόδοξο κλίμα. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πολλοί υποψήφιοι του συνδυασμού, συνομιλώντας με τους παρευρισκόμενους.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος αναφέρθηκε στο έργο που συντελέστηκε στην προηγούμενη θητεία και ενημέρωσε τους δημότες για τις προτεραιότητες που θέτει η παράταξη «Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» για την επαύριον των εκλογών.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον κο Γ. Θωμάκο στην διάσωση του παραδοσιακού κέντρου της Κηφισιάς, με ισόρροπη εμπορική ανάπτυξη, η οποία έδωσε τέλος στην μετατροπή της Κηφισιάς σε μια απέραντη μπαρούπολη.

Ο νυν Δήμαρχος Κηφισιάς επεσήμανε ότι μέριμνα της δημοτικής αρχής σε όλη την θητεία της ήταν να επανέλθει η νομιμότητα και η ισορροπία στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της Κηφισιάς, γεγονός που βοηθάει να υπάρξει πραγματική ανάπτυξη και όχι στρεβλώσεις και έκνομες χρήσεις – όπως στο πρόσφατο παρελθόν – οι οποίες καταστρέφουν το πρόσωπο του Δήμου μας.

Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην στενή συνεργασία της δημοτικής αρχής με τον Εμπορικό Σύλλογο η οποία έχει στόχο να γίνει η Κηφισιά μια πόλη-πρότυπο επιχειρηματικότητας.

Τονίστηκε επίσης η μέριμνα της νυν δημοτικής αρχής για την ήπια τουριστική ανάπτυξη της Κηφισιάς που έχει ως αποτέλεσμα η πόλη μας να γίνεται ελκυστικός προορισμός για επισκέπτες.

Ένα από τα σημαντικά θέματα τα οποία τέθηκαν από τον Δήμαρχο Γ. Θωμάκο είναι αυτό της διαφάνειας και της νομιμότητας, ειδικά σε θέματα που αφορούν οικονομικά θέματα, διότι όπως τόνισε χαρακτηριστικά «μόνο με καλά παιδιά γίνονται καλά έργα».

Η πρώτη αυτή επίσημη συνάντηση των δημοτών με την παράταξη «Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» υπήρξε σαφώς μια παράσταση νίκης, καθώς υπήρχε έντονος παλμός και στήριξη στο πρόσωπο του Δημάρχου Γ. Θωμάκου, με τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στην συγκέντρωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here