ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ στο Δημοτικό Συμβούλιο της 31ης Οκτωβρίου 2018, στην μνήμη του δολοφονηθέντος ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα.

0
621

Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος δολοφονήθηκε από τις σφαίρες της Αλβανικής Αστυνομίας στις 28/10/18, στους Βουλιαράτες της Αλβανίας, κρατήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 31ης Οκτωβρίου 2018.

Η τιμητική ενός λεπτού σιγή, κρατήθηκε ύστερα από πρόταση του αντιδημάρχου Βαγγέλη Αυλήτη, ο οποίος και χαρακτήρισε την πράξη ως δολοφονία ενός ήρωα.

Πρόταση που επικρότησε ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής, Γιάννης Καπάτσος, δίνοντας τα εύσημα  στη Δημοτική Αρχή και καυτηριάζοντας ταυτόχρονα όσους δεν σηκώθηκαν για να του αποτίσουν φόρο τιμής.

Αυτοί ήταν, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης ΑΝΑΣΑ, Παναγιώτης Κανακάκης, καθώς και ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ. Γ. Δενδρινός!

Ο Παναγιώτης Κανακάκης δικαιολόγησε τη στάση του εκείνη τη στιγμή λέγοντας ότι στην Ελλάδα έχουν σκοτωθεί κατά καιρούς πολλοί και μάλιστα εξ αιτίας ρατσιστικών πεποιθήσεων και στις περιπτώσεις αυτές δεν κρίθηκε ότι έπρεπε να αποδοθεί σε αυτούς κάποιος φόρος τιμής.

Σε γραπτή του επιστολή που δημοσιοποίησε στον τοπικό διαδικτυακό τύπο, ο κ. Παναγιώτης Κανακάκης, Πρόεδρος της Δημοτικής Κίνησης ΑΝ.Α.Σ.Α. Κηφισιάς,  αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής,  σχετικά με την στάση του στο Δημοτικό Συμβούλιο της 31/10/2018.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ της Kifisia Press:

ΤΙΜΟΥΜΕ κάποιον σημαίνει ότι του δείχνουμε ιδιαίτερη προσοχή καθώς και μεγάλο σεβασμό.

Είναι λογικό και αναμενόμενο, ότι ένα άτομο που αξίζει τέτοιας προσοχής και σεβασμού, έχει κάνει κάτι πολύ σημαντικό στην ζωή του για να δικαιούται τέτοιο φόρο τιμής.

Γι’ αυτό, μπορεί κάλλιστα να αναρωτιόμαστε: Ποιους πρέπει να τιμούμε, και γιατί αξίζουν αυτόν τον φόρο τιμής;

25η Τακτική Συνεδρίαση του Δήμου Κηφισιάς στις  31.10.2018:

Η τιμητική ενός λεπτού σιγή στο 14.20……..και ο κ. Παναγιώτης Κανακάκης να δικαιολογεί την στάση του στο 25.40…….

Υ.Γ. Στην Κύπρο τίμησαν την μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Υ.Γ.1. Η Ελλάδα απέλασε 250 Αλβανούς ως αντίποινα για την δολοφονία Κ. Κατσίφα.

Υ.Γ.2. Όταν υψώνεσαι σε μια γενναία πράξη, η ράτσα σου ολάκερη υψώνεται και αντρειεύει…..του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here