ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Αλέξη στην απολυταρχική δήλωση του ζάμπλουτου Μητσοτάκη κατά της απεργίας όσων αγωνίζονται για ένα κομμάτι ψωμί !

0
537

Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε τις απολυταρχικές προθέσεις του. Ο ίδιος Κυριάκος Μητσοτάκης που εύχονταν να μη χρειαστεί να ζήσει με μισθό 800€, στράφηκε εναντίον χιλιάδων εργαζομένων που παλεύουν για τα 650€.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν είναι απλά ένας πλούσιος πολιτικός, αλλά ένας ζάμπλουτος απόγονος μιας δυναστείας, αν συνυπολογίσουμε και τα παράπλευρα assets.

Υ.Γ. Για πρώτη φορά στα χρονικά της ύπαρξης του Ελληνικού κράτους ο πρωθυπουργός της χώρας παίρνει θέση κατά των εργαζομένων που διεκδικούν τα δικαιώματα τους και αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο για αυτούς και τις οικογένειες τους με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο.

Με μια άθλια ανάρτηση στο Facebook καθώς δεν ΤΟΛΜΗΣΕ να κάνει την δήλωση μπροστά στις κάμερες ώστε να μην απαθανατιστεί σε βίντεο η εικόνα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε κατά των απεργών:

Πηγή olympia.gr

Υ.Γ.1. Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας: Μικρό-ένταση νωρίτερα με ΠΑΜΕ.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here