Η Γέφυρα της Βαρυμπόμπης χρειάζεται Aνακατασκευή!!

0
1298

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε στις 10/10/23 στον ΣΚΑΪ, μεταξύ άλλων, ήταν καλεσμένος και ο Yφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Νίκος Ταχιάος.

Στην συνέντευξη του ο Υφυπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη για ανακατασκευή της γέφυρας Βαρυμπόμπης δίνοντας μάλιστα μεγάλη προτεραιότητα σε αυτήν την αναγκαιότητα. Μάλιστα για αυτό τον λόγο θα μιλήσει με τον από 01/01/2024 νέο Δήμαρχο κ. Βασίλη Ξυπολυτά!…

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με παλαιότερες ενέργειες, η ανακατασκευή της γέφυρας Βαρυμπόμπης συνδέεται άμεσα με τα πλευρικά Διόδια και τον κυκλικό κόμβο στις Αδάμες.

Η συγκεκριμένη αναγκαιότητα είχε «προκύψει» και πριν 2 χρόνια με την κατασκευή κόμβου στην οδό Ερμιόνης στις Αδάμες, η οποία οδήγησε και στις μαζικές κινητοποιήσεις των κατοίκων του Δήμου Κηφισιάς.

Θα πρέπει να να δούμε τα νέα σχέδια για την ανακασκευή της γέφυρας Βαρυμπόμπης για να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε την κατάσταση.

Υ.Γ. Δυστυχώς θα πρέπει να ξεκινήσουν οι Αγώνες κατά των Διοδίων, προτού ξεκινήσει η ενημέρωσή του κ. Βασίλη Ξυπολυτά, ενόψει  της νέας Δημοτικής περιόδου που ξεκινά 1/1/2024.

Ελπίζουμε, οι Δημότες της Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης να μην μετανιώσουν (τόσο άμεσα κιόλας) για την Επιλογή του νέου Δήμαρχου Κηφισιάς!

Υ.Γ.1. Τι Παίζεται στην Κηφισιά εις βάρος των κατοίκων της;

Επέλαση Κερδοσκόπων και Αισχροκερδούν των Επιχειρηματιών που δια πλέκονται αναίσχυντα με ανθρώπους της Τοπικής Αυτό-διοίκησης!…

Υ.Γ.2. Στο 5ο  Δημοτικό την Κυριακή των εκλογών ο κ. Βασίλης Ξυπολυτάς φέρεται να λέγει στους Δημότες ότι θα φέρει μπουλντόζες για να αρχίσει τα πλευρικά Διόδια!…

Πριν αλέκτωρ λαλήσει, την Τρίτη το πρωί ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Νίκος Ταχιάος έκανε την περίφημη αναφορά ότι θα μιλήσει με τον νέο-εκλεγέντα Δήμαρχο, για την κατεδάφιση της γέφυρας!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here