Φρικιαστικά Βίντεο της Χαμάς: Τρομοκράτες αρπάζουν ομήρους Ισραηλινούς και τους εκτελούν στη μέση του δρόμου.

0
1706

-Πολύ σκληρές εικόνες…

H Εφημερίδα Washington Post εντόπισε και επαλήθευσε την αυθεντικότητα φρικιαστικών βίντεο στα οποία καταγράφεται η αρπαγή Ισραηλινών ομήρων από τρομοκράτες της Χαμάς και στη συνέχεια η εκτέλεσή τους εν ψυχρώ μέσα στη μέση του δρόμου.

Πώς η Χαμάς «αρπάζει» από τους δρόμους Ισραηλινούς πολίτες για αιχμαλωσία - Συγκλονιστικά βίντεο

Το βίντεο αρχικά ανέβηκε στο Telegram στις 8 Οκτωβρίου. Την αυθεντικότητά του επιβεβαίωσε η Washington Post και το δημοσίευσε μια μέρα αργότερα.

Δείχνει πολλά πτώματα στον δρόμο στο Be’eri, ένα κιμπούτς στο νότιο Ισραήλ, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου οι τρομοκράτες της Χαμάς κατέγραφαν σε βίντεο τις απαγωγές Ισραηλινών πολιτών.

Στο αρχικό βίντεο διακρίνονται τέσσερις Ισραηλινοί άμαχοι να σέρνονται με βία από τους ενόπλους της Χαμάς. Τα χέρια τους φαίνονται δεμένα πίσω από την πλάτη. Ορισμένοι από τους ομήρους περπατούν ξυπόλυτοι-πιθανόν να απήχθησαν από τα σπίτια τους.

Ο τρομοκράτης που απαθανατίζει τη φρίκη τραβώντας βίντεο φωνάζει προς την ομάδα καθώς πλησιάζει σε μια διασταύρωση που φυλάσσεται από μια πύλη, η οποία οδηγεί έξω από το Be’eri προς τη Γάζα.

Στη συνέχεια ακολουθεί δεύτερο βίντεο στο οποίο διακρίνονται τα τέσσερα πτώματα κοντά σε αυτή την πύλη. Και αυτό το βίντεο ανέβηκε αρχικά στο Telegram στις 8 Οκτωβρίου και η γνησιότητά του επαληθεύτηκε από ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης.

Πηγή Washington Post

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here