Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη απομακρύνει Επικίνδυνους Κούρδους Τρομοκράτες με εντολή Ερντογάν!!

0
276

Συγχαίρουν τα Τουρκικά ΜΜΕ Μητσοτάκη, γιατί βρέθηκε Έλληνας Πρωθυπουργός που επιτέλους μετά από δεκαετίες υπάκουσε σε εντολές Ερντογάν και πέταξε τους Κούρδους Τρομοκράτες από το Καμπ στο Λαύριο!…

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απομακρύνει επικίνδυνους Κούρδους τρομοκράτες με εντολή Ερντογάν

Σκεφτείτε την ικανοποίηση του 41% σε τέτοιο Ανθρώπινο Δράμα, συν το ποσοστό ψηφοφόρων που έμπασαν στη Βουλή κάθε τι Ακροδεξιό. Ζόφος!…

Υ.Γ. Κυριάκος Μητσοτάκης: Τρομοκράτες οι Κούρδοι!

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός χαρακτήρισε ακόμα ως «εύλογα δίκαια» τις ανησυχίες που εξέφραζε η Άγκυρα ως υποστήριξη της αρνητικής στάσης της για Σουηδία και Φινλανδία:

«Η Τουρκία έχει κάποια εύλογα δίκαια όταν την απασχολεί το ζήτημα της Τρομοκρατίας η οποία εκπορεύεται από Κουρδικές Οργανώσεις. Έχει πληρώσει βαρύ τίμημα από τέτοιες τρομοκρατικές δράσεις».

Υ.Γ.1. Εκκένωσαν το Καμπ των Κούρδων στο Λαύριο.

Μέχρι και οι Κούρδοι του Λαυρίου φαίνεται πως ενοχλούν την Κυβέρνηση αναφορικά με το δόγμα της περί «Νόμου και Τάξης», αφού μεγάλος αριθμός Αστυνομικών Δυνάμεων πραγματοποίησαν διευρυμένη επιχείρηση εκκένωσης του Καμπ όπου διέμεναν δεκάδες άνθρωποι εδώ και δεκαετίες.

Λαύριο: Οι Κούρδοι χάρισαν στο ΚΥ φαρμακευτική βοήθεια | Star.gr

Κούρδοι πρόσφεραν στο Κ.Υ. Λαυρίου υγειονομική και φαρμακευτική βοήθεια, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη στήριξη που έχουν από τους Ντόπιους!

Λίγες μόλις μέρες στη νέα της θητεία και η Κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει με συνέπεια το «έργο» της αντί-μεταναστευτικής πολιτικής και των εκκενώσεων δομών αλληλεγγύης, ακόμη και εκείνων που είναι αρμονικά συνδεδεμένες με τις τοπικές κοινωνίες εδώ και πολλά χρόνια.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here