Επίκαιρη Πρόκληση: Μπορείς να γίνεις ένας Καλός Γείτονας με όλους τους Συμπολίτες της Κηφισιάς;

0
703

ΓΕΝΙΚΑ για την δημοσίευση με Τίτλο «Τα νέα της πόλης μας: Η ΝΙΚΗ ανάβει φωτιές στη Διοίκηση» της kifisia24.gr στις 3 Ιουλίου 2023 και ΕΙΔΙΚΑ για την ακόλουθη παράγραφο:

Δημοσιεύουμε την παρακάτω απάντηση της Δημοτικής Συμβούλου και Προέδρου της «Κοινωνικής Μέριμνας» του Δήμου Κηφισιάς κ. Κατερίνας Καραλή:

Ακολουθούν προς ενημέρωση, τοποθετήσεις/παρατηρήσεις της Kifisia Press, οι οποίες εστιάσθηκαν στα ακόλουθα:

Η παραδοχή της Κ24 ότι (1) αποτελεί δικαίωμα των Στελεχών της Διοίκησης να συμμετέχουν, κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των Εθνικών Εκλογών, σε όποια πολιτική εκδήλωση επιθυμούν (2) σε μια Δημοκρατία ο καθένας μας είναι ελεύθερος να κοινοποιεί ότι επιθυμεί στα Social  media…μας βρίσκει Απολύτως Σύμφωνους.

Επίσης συμφωνούμε, ότι τα Στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι Δημοτικοί Άρχοντες κρίνονται από τα Έργα τους και από το Επικοινωνιακό τους χάρισμα.

Θα πρέπει όμως η K24 να γνωρίζει ότι στις μέρες μας τα Social media που αναφέρονται σε Έργα γενικά και όχι σε Πολιτικές Πεποιθήσεις, αποτελούν μέρος της Δημόσιας Τοπικής Ταυτότητας τους και κρίνονται αποκλειστικά για αυτή από τους Δημότες.

Επομένως, στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές θα φανεί και θα κρίνει η Κοινωνία της Κηφισιάς, σε κάθε περίπτωση, το κάθε Στέλεχος της Σημερινής Διοίκησης πως αντιμετώπισε τις διάφορες Προκλήσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Η υπέρτατη βεβαίως Πρόκληση είναι η μοναδική ευκαιρία που του δίνεται, να γίνει ένας καλός Γείτονας με όλους τους Συμπολίτες του. Ένα «Προνόμιο» που το επιθυμούν πολλοί αλλά το κατακτούν ολίγοι.

Η Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνα Καραλή, μια Χαρισματική κυρία με «Κ», έχει επάξια  κατακτήσει αυτό το «Προνόμιο».

Διορίστηκε στη θέση της Προέδρου της «Κοινωνικής Μέριμνας» του Δήμου Κηφισιάς για τέταρτη συνεχόμενη φορά, μία κίνηση που δείχνει την εμπιστοσύνη που τρέφει στο πρόσωπό της, τόσο (1) ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος (2) το Δημοτικό Συμβούλιο όσο και (3) οι Δημότες Κηφισιάς.

Η «Κοινωνική Μέριμνα»  βρίσκεται πάντα δίπλα όχι μόνο στους Δημότες Κηφισιάς που χρήζουν βοηθείας αλλά και σε κάθε άνθρωπο εντός και εκτός Ελλάδας που ταλαιπωρείται από φυσικές καταστροφές ή πόλεμο…

Η «Κοινωνική Μέριμνα» υπό την Προεδρία της κ. Κατερίνας Καραλή, παρ’ όλες τις αντιξοότητες, τις κακοήθειες, τις συκοφαντίες, Στέκεται όρθια και δυνατή!…με την ζεστή συμπαράσταση των χορηγών της που συνεχώς αυξάνονται είτε είναι επιχειρήσεις, οργανισμοί είτε απλοί άνθρωποι!

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Διαχρονικά η Κοινωνία της Κηφισιάς δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία κατά πόσο τα  Στελέχη της Διοίκησης στηρίζουν ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ.

Το μόνο που Την απασχολεί είναι  πόσο αποτελεσματικά τα Στελέχη αντιμετωπίζουν τις διάφορες Προκλήσεις και πόσο Δημιουργικοί είναι κατά τη διάρκεια της θητείας των.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here