Η Μαρία Ζαχάροβα για την Απόσυρση των Ρωσικών Αντιαεροπορικών από την Ελλάδα!

0
276

«Τελευταίως η Ουάσιγκτον έχει εντείνει την αναζήτηση σε όλο τον κόσμο των υπολειμμάτων των Σοβιετικών και των Ρωσικών όπλων για την μετέπειτα μεταφορά τους στην Ουκρανία…

Πρόσφατα τα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν ότι οι ΗΠΑ προσπαθούν να πείσουν την Αθήνα να παραδώσει στο Κίεβο τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας και τα πυρομαχικά τους…

Υπόσχονται στην Ελλάδα ως αντάλλαγμα τα απαρχαιωμένα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, τις φρεγάτες και άλλα όπλα, καθώς και 200 εκατ. δολάρια επιπλέον, τα οποία, σύμφωνα με τους Έλληνες ειδικούς, δεν επαρκούν για την αγορά ούτε ενός δυτικού συστήματος αεράμυνας».

Υ.Γ. 50 δις στην Ουκρανία! Η Xαρά δεν κρύβεται!…

Την ώρα που στη σημερινή έκτακτη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες οι 27 ηγέτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης-υποτίθεται ότι-προσπαθούσαν να βρουν λύσεις για να ικανοποιήσουν τα πολλαπλά αιτήματα των αγροτών, έξω από τις εγκαταστάσεις του Ευρωκοινοβουλίου γινόταν το «έλα να δεις»!

Σε ανάρτηση της Μαρίας Δεναξά διαβάζουμε:

Η φωτογραφία της εφημερίδας Le Figaro, για τα 50 δις προς την Ουκρανία από το λόμπι των Βρυξελλών τα λέει όλα.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα στο «Olympia.gr» η ΕΕ δίνει 50 δις στην Ουκρανία, ενώ δεν έχει ούτε 1€ για τους Αγρότες που πολιορκούν τις Βρυξέλλες από χθες βράδυ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here