Η Τουρκία ετοιμάζεται για Παρατεταμένο Πόλεμο με την Ελλάδα…του Κωνσταντίνου Γρίβα.

0
351

-Για Ποιον παρήγγειλε και πήρε η Τουρκία αυτόν τον Ανατριχιαστικό Εξοπλισμό;

-Για τους Κούρδους ή τις άλλες χώρες που δεν έχουν Αεροπορία;

«Καραγκιοζιλίκια» χαρακτήρισε σε συνέντευξη του ο κ. Κωνσταντίνος Γρίβας, τα «καθησυχαστικά» άρθρα του Τουρκικού Τύπου αναφορικά με την πώληση των F-16 από τις ΗΠΑ στην Τουρκία αναφέροντας πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται προστασία με «Ειδικούς όρους».

«Είναι πράγματι ανατριχιαστικά τα όπλα που πήρε η Τουρκία και είναι ολοφάνερο ποιον απειλούν»…είπε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευέλπιδων και Διδάσκων στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Και συνέχισε…«είναι σαφές πως η Τουρκία με το τρομακτικό αυτό οπλοστάσιο που παρήγγειλε και της εδόθη, ετοιμάζεται για έναν ολοκληρωτικό και παρατεταμένο πόλεμο με την Ελλάδα».

Τα συν και τα πλην των F-35.

«Υπάρχει μια μυθολογία γύρω από το F-35»…είπε ο κ. Γρίβας και ξεκαθαρίζει πως:

«Όπως όλα τα οπλικά συστήματα έχει τα συν και τα πλην. Είναι ένα αμφιλεγόμενο αεροσκάφος με πάρα πολλά προβλήματα και επιχειρησιακούς περιορισμούς στη δράση του».

Για τα F-16 της Τουρκίας και τα F-35 της Ελλάδος, τον πόλεμο στην Ουκρανία, τις επιχειρήσεις στη Γάζα αλλά και την υποψηφιότητα Τραμπ μιλά ο Κωνσταντίνος Γρίβας.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here