Καλοκαιρινός Παιδότοπος από την Κοινωνική Μέριμνα Δήμου Κηφισιάς.

0
458

Την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 (της Οσίας Πελαγίας που σε όραμα της φανέρωσε η Παναγία την εικόνα του Ευαγγελισμού στην Τήνο) ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του καλοκαιρινού παιδότοπου του Δήμου Κηφισιάς με εορταστικό και μαζί φιλανθρωπικό τρόπο.

Η Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα, κ. Κατερίνα Καραλή κατάφερε παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (καύσωνας) να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους στην κλιματιζόμενη αίθουσα του 1ου δημοτικού Νέας Ερυθραίας όπου εκεί η ίδια είναι Υποδιευθύντρια και δασκάλα.

Πάντοτε διδάσκοντάς μας και την αξία του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου, η κα Καραλή συνδύασε την εορταστική εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό-την ενίσχυση του έργου της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας σε συνδυασμό με τη Μ.Κ.Ο. Ποσειδωνία, ώστε να χτιστεί αίθουσα διδασκαλίας στο Ελληνικό Χριστιανικό Ορφανοτροφείο στην Ουγκάντα, μέσω λαχειοφόρου αγοράς και των έργων των παιδιών που συμμετείχαν στον καλοκαιρινό παιδότοπο.

Καλοκαιρινός Παιδότοπος από την Κοινωνική Μέριμνα | KifisiaNews

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και παρευρέθηκαν και τα Μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα, Φλώρα Μυρσαλιώτου (Καθηγήτρια Ψυχολογίας- Υπεύθυνη Προγράμματος Σχολής Γονέων Δήμου Κηφισιάς) και Αγγελική Μεταξά (Πρόεδρος Προσκόπων Κηφισιάς και Εκπαιδευτικός) καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αδαμών κ. Θεοχάρης Αποστόλου, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Γιώργος Σκορδίλης, η κ. Μαρία Κεφαλά, ο κ. Χάρης Κυριακόπουλος και η κ. Κασσιανή Χυτά εκ μέρους της Μ.Κ.Ο Ποσειδωνία.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ - Kifissia City

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος δίνοντας συγχαρητήρια στην Πρόεδρο κ. Καραλή για το έργο της καθώς και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα Δήμου Κηφισιάς.

Επίσης με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση ο υποψήφιος για την περιφέρεια κ. Γιάννης Κεχρής και όλοι ενίσχυσαν χρηματικά τα παιδιά στην Ουγκάντα.

Τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας δια δραστικό παιχνίδι και όλοι μας ενημερωθήκαμε για αυτό το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο και το πώς το Ελληνικό Πνεύμα, η Γλώσσα και τα ήθη της Χριστιανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, διδάσκονται σε μία τόσο μακρινή Χώρα, σε μια άλλη ήπειρο, τόσο μακριά από την Ελλάδα, αλλά τόσο κοντά στην καρδιά μας και τις πανανθρώπινές αξίες που μας ενώνουν, μέσω του Θείου Λόγου και Έργου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here