Καταιγίδα κλήσεων σε ΙΧ….του ΝΤΕΝΗ ΑΝΤΥΠΑ.

0
564

Κύριε Ξυπολυτά,

Από σήμερα η στήλη ξαναβρίσκει τη γνωστή της φόρμα. Απευθύνεται σε εσάς, τον νέο Δήμαρχο Κηφισιάς, όπως πριν στον Γιώργο Θωμάκο.

Πιστή, κάθε Παρασκευή, στον τίτλο της «Καλημέρα κύριε Δήμαρχε…». Και πάντα στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ.

Για τρεις μήνες, προεκλογικά και έως το τέλος του χρόνου, η δημοσιογραφική δεοντολογία επέβαλε ουδετερότητα στην εκλογική μάχη.

Έτσι, η στήλη έπαψε να έχει προσωπικό αποδέκτη. Μπορεί τώρα ο αποδέκτης να άλλαξε, όμως η «γραμμή» παραμένει η ίδια: Κριτική στο έργο της Δημοτικής Αρχής.

Κύριε Ξυπολυτά,

Κατά τη γνώμη μου, ο νέος Δήμαρχος είναι χρήσιμο ΑΜΕΣΑ να προβεί σε μια κίνηση-έστω και πριν τις εξαγγελίες που έχετε προγραμματίσει για την προσεχή Κυριακή-για να αποδείξει ότι έχει την αποτελεσματικότητα να αλλάξει την πόλη που παρέλαβε.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα, έριξε στη μάχη, μόλις τη δεύτερη ημέρα του χρόνου, ενισχυμένα συνεργεία καθαριότητας, σε μια πόλη με βουνά από σκουπίδια, κυρίως αντικείμενα πεταμένα στους δρόμους από οικοδομές, μετακομίσεις ή ανακαινίσεις κτηρίων.

Εγώ σας προτείνω κάτι απλό. Μέσα στο Σαββατοκύριακο-και πριν την εξαγγελία του προγράμματος «των 100 πρώτων ημερών»-να συναντηθείτε με τον Διοικητή Τροχαίας Κηφισιάς και τη Δευτέρα το πρωί, ρίξτε στη μάχη 3 (ναι, μόνον τρεις, σε πρώτη φάση) έμπειρους τροχονόμους κατά μήκος της λεωφόρου Κηφισιάς.

Τον πρώτο στην πλατεία Πλατάνου, τον δεύτερο στη συμβολή με την οδό Δηλιγιάννη και τον τρίτο στη διασταύρωση με την Χαρ. Τρικούπη στη Νέα Ερυθραία.

Τρία άτομα αρκούν για να ανακουφίσουν χιλιάδες αυτοκινητιστές που θα ξεκινούν για τη δουλειά τους. Ταυτόχρονα, άλλοι 3-4 Δημοτικοί Αστυνομικοί να μοιράζουν ειδοποιητήρια σε αυτοκίνητα που παρκάρουν παράνομα στη λεωφόρο. ΟΧΙ κλήσεις. Ειδοποιητήρια ότι…έρχονται οι κλήσεις τις επόμενες κιόλας ημέρες.

Υ.Γ.1 Δυστυχώς δεν πρόλαβα. Από την περασμένη εβδομάδα άρχισε, με Εντολή σας, ένα καταιγιστικό κυνήγι στους παραβάτες, με κλήσεις χωρίς Προειδοποίηση.  Είναι το πρώτο, ως Δήμαρχος, επικοινωνιακό σας λάθος!

Οι Κηφισιώτες αντί να ανακουφιστούν, σας βρίζουν!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here