Καταχειροκροτήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο η Μαρία Καρυστιανού: «Στα Τέμπη χάσαμε ό,τι πιο Ιερό γεννήσαμε».

0
92

«Οι άνθρωποι μας και εμείς μαζί γίναμε θύματα μιας σκόπιμης παραπλάνησης. Οι διαχειριστές της ζωής και των Ευρωπαϊκών κονδυλίων, αποφάσισαν ότι οι πολίτες μπορούν να θυσιάζονται στον βωμό της υποτιθέμενης βελτίωσης».

Για τρίτη φορά στο Ευρωκοινοβούλιο η Μαρία Καρυστιανού, μετά την απόφαση της Επιτροπής Αναφορών PETI να μείνει ανοιχτή η αναφορά της και να παραπεμφθεί στις αρμόδιες Επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου TRAN και LIBE.

Στην αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου βρέθηκαν η Πρόεδρος της Επιτροπής TRAN του Ευρωκοινοβουλίου Karima Delli, ο Επικεφαλής Μονάδας Μεταφορών-Κινητικότητας της Κομισιόν Keir Fitch καθώς και νομικοί, εκπρόσωποι εργαζομένων στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο, επιζώντες και συγγενείς θυμάτων, Ευρωβουλευτές και Βουλευτές.

Κλείνοντας και πριν καταχειροκροτηθεί είπε χαρακτηριστικά:

«Εδώ βρίσκονται 3 από τους γονείς των χαμένων μας παιδιών. Δυο μανάδες και ένας πατέρας. Δεν είμαστε όμως μόνοι μας. Έχουμε μαζί μας τον πόνο και την ψυχή όλων των υπόλοιπων οικογενειών που χάσαμε ό,τι πιο Ιερό γεννήσαμε.

Είμαστε ακόμη οι σχεδόν 1.400 εκατ., όσοι κατάφεραν τελικά, παρά τον αλγόριθμο, να υπογράψουν το ψήφισμα για την τροποποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Είμαστε σχεδόν όλη η κοινωνία, είμαστε πλέον μια ομάδα, μια ελληνική ψυχή. Σας ευχαριστώ»

Το βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here