Ξέσπασε ο Κυριάκος μετά την Δημοσκόπηση!

0
87

Πολύ κακό αυτό που συνέβη στο Μέγαρο Μαξίμου. Είναι η πρώτη φορά που έδειξαν κυλιόμενη δημοσκόπηση με αρνητικό αποτέλεσμα στον Κυριάκο μας. Χωρίς, μάλιστα, την απαραίτητη ψυχική προετοιμασία.

Αυτό είναι ένα επικίνδυνο σημάδι χαλάρωσης. Επί εννέα ολόκληρα χρόνια, οι Δημοσκοπήσεις που έφταναν στα χέρια του σωτήρα μας ήταν πάντα ευοίωνες. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Κυριάκος έβγαινε με αυτοπεποίθηση στις δημόσιες εμφανίσεις του, έχοντας τον αέρα του νικητή.

Γιατί πρέπει να ανησυχεί ο Μητσοτάκης από τις δημοσκοπήσεις - slpress.gr

Χθες όμως, αυτό άλλαξε. Η εκλογική δύναμη της Ν.Δ. σύμφωνα με την πλέον πρόσφατη Δημοσκόπηση, σόκαρε τον Πρωθυπουργό που δεν μπόρεσε για πρώτη φορά να ελέγξει τα ατσάλινα νεύρα του.

Αυτός ήταν και ο λόγος για τις απανωτές επιθέσεις με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τόσο κατά την ομιλία του στην Θεσσαλονίκη, όσο και κατά την συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Κυριάκος μας φάνηκε να χάνει την ψυχραιμία του και αυτό βαρύνει όσους μέσα στο Μαξίμου δεν τον προστάτευσαν από το φρικτό θέαμα του 22,3%.

Δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το διακύβευμα. Ο Κυριάκος έχει τόσα ανοικτά μέτωπα, που ακόμα και η ένδειξη αμφισβήτησης της παντοδυναμίας του, συνιστά εφιάλτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here