Κεραυνοί από τον Δήμαρχο Κιέβου Klitschko: Ο Zelensky είναι αυταρχικός και επικίνδυνος για την Ουκρανία-Στηρίζω Zaluzhny.

0
365

Πληρώνουμε τα λάθη που έχει κάνει ο Zelensky, ανέφερε ο πρώην βαρέων βαρών πυγμάχος.

Κεραυνοί από τον δήμαρχο Κιέβου: «Ο Ζελένσκι είναι αυταρχικός και επικίνδυνος για την Ουκρανία» - PrimeNews

Ο Volodymyr Zelensky γίνεται όλο και πιο αυταρχικός και ωθεί την Ουκρανία σε ένα σημείο στο οποίο δεν θα διαφέρει πλέον από τη Ρωσία, είναι επικίνδυνος, ισχυρίστηκε ο πρώην πρωταθλητής της πυγμαχίας βαρέων βαρών και πλέον Δήμαρχος Κιέβου, Vitali Klitschko, εκφράζοντας την πλήρη στήριξή του προς τον στρατηγό Zaluzhny.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου κριτική στον Ουκρανό πρόεδρο από την εισβολή της Ρωσίας πριν από σχεδόν δύο χρόνια και εντεύθεν, ενώ η αντεπίθεση της Ουκρανίας κατά των δυνάμεων του Vladimir Putin έχει «παγώσει»-τουλάχιστον.

Όπως είπε στο Ελβετικό Μέσο Ενημέρωσης 20 Minuten:

«Οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν ποιος είναι αποτελεσματικός και ποιος όχι. Και υπήρχαν και υπάρχουν πολλές προσδοκίες. Πληρώνουμε τα λάθη που έχει κάνει ο Zelensky.

Ο κόσμος αναρωτιέται γιατί δεν ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι για αυτόν τον πόλεμο.

Επειδή ο Zelensky αρνιόταν μέχρι τέλους ότι θα συμβεί. Αναρωτιούνται επίσης οι πολίτες γιατί οι Ρώσοι μπόρεσαν να φτάσουν στο Κίεβο τόσο γρήγορα. Υπήρχαν πάρα πολλές πληροφορίες που δεν ταίριαζαν με την πραγματικότητα.

Ο Πρόεδρος επιτελεί ένα σημαντικό ρόλο και πρέπει να τον στηρίξουμε μέχρι το τέλος του πολέμου. Αλλά στο τέλος κάθε πολιτικός θα πληρώσει για τις επιτυχίες ή τις αποτυχίες του».

Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως ο Klitschko είναι σε διαμάχη με τον Zelensky από τον περασμένο χειμώνα, όταν ο Ουκρανός πρόεδρος τον κατηγόρησε ότι δεν κατάφερε να διατηρήσει τα καταφύγια του Κιέβου στο επιθυμητό επίπεδο.

Αλλά η δύναμη των λόγων του δημάρχου του Κιέβου υπογραμμίζει τους αγώνες που πρέπει να δώσει ο Zelensky για να κρατήσει την ηγεσία της χώρας.

Μιλώντας στο Γερμανικό Der Spiegel, ο Klitschko είπε ότι ο Zelensky δείχνει αυταρχικές τάσεις που θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνες για την Ουκρανία, αν και δεν ήταν σαφές σε τι αναφερόταν.

«Κάποια στιγμή δεν θα διαφέρουμε από τη Ρωσία, όπου όλα εξαρτώνται από τις ιδιοτροπίες ενός ανθρώπου»…δήλωσε ο πρώην πυγμάχος.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

Υ.Γ. Kyiv Mayor Vitali Klitschko discusses President Zelensky’s negotiations with Russia.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here