Κεραυνοί του Μανώλη Κοττάκη στην εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου: Οι πολίτες ψήφισαν σε ποσοστό 41% ΝΔ και σήμερα έχουμε κόκκινο-μπλε πλειοψηφία.

0
369

Για όλους και για όλα μίλησε ο διευθυντής της εφημερίδας «Εστία» Μανώλης Κοττάκης στο Kontra Channel, εξαπολύοντας επικριτικά βέλη κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και των πολιτικών του, οι οποίες τον έχουν απομακρύνει από τις αρχές της συντηρητικής παράταξης, ενώ χαρακτήρισε «κακέκτυπο του δικαιωματισμού» τη Νέα Δημοκρατία, για την οποία είπε ότι βρίσκεται σε «συγκυβέρνηση» με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Κι επειδή ο έμπειρος δημοσιογράφος δεν μιλά «στον αέρα», τα λόγια του…χτυπούν στόχο:

«Είναι προφανές ότι τον Ιούλιο οι πολίτες ψήφισαν σε ποσοστό 41% ΝΔ και σήμερα έχουμε κόκκινο-μπλε πλειοψηφία.

Έχουμε συγκυβέρνηση για τους μετανάστες Μητσοτάκη-Κασσελάκη και άλλων δημοκρατικών δυνάμεων, όπως λέγαμε παλιά, έχουμε συγκυβέρνηση Μητσοτάκη-Κασσελάκη για τον γάμο των ομοφύλων και μπορεί στο μέλλον να έχουμε Μητσοτάκη-Κασσελάκη και για τα Ελληνοτουρκικά.

Επειδή πολλοί διερωτώνται γιατί εξελέγη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή τη θέση, νομίζω ότι τώρα όλα κουμπώνουν όπως λέει και ο λαός μας».

Μίλησε ακόμα για «πνεύμα ολοκληρωτισμού στα ΜΜΕ», καθώς «δεν υπάρχει ούτε για δείγμα» η αντίθετη άποψη, ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι ζούμε «τη δικτατορία της μοναδικής σκέψης, με ιδεολογική προσέγγιση όχι πολιτική και για να θυμηθώ μια φράση του Νικολά Σαρκοζί, η Δεξιά ζητά κάθε μέσα συγγνώμη που δεν είναι Αριστερά».

«Κακέκτυπο του δικαιωματισμού» η ΝΔ.

«Η ΝΔ εξελίσσεται σε ένα κακέκτυπο του δικαιωματισμού που κατατρώει τα σπλάχνα της Δύσης. Αυτό συμβαίνει. Αν δούμε τι κάνει η ΝΔ το τελευταίο διάστημα θα το διαπιστώσουμε.

Νομιμοποιεί μετανάστες, δεν το έχει πει προεκλογικά, πάει στο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, δεν το έχει πει προεκλογικά, μέσα στα σχολεία έχει καταργηθεί η έννοια του πατέρα και της μητέρας, στα εγχειρίδια του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, όπου μπορεί καταδιώκεται η Ορθοδοξία, βάφεται ροζ η Ελληνική σημαία…και επίσης διακηρύσσεται από βουλευτές ότι είναι παρωχημένη η Συνθήκη της Λωζάνης που αφορά τα σύνορα. Αυτό τώρα είναι ένα Εθνικό κόμμα, ή είναι ένα διεθνιστικό κόμμα;»

Ο Μητσοτάκης είναι «μακριά από τις Αρχές και τις Αξίες της Συντηρητικής παράταξης»

Ο διευθυντής της εφημερίδας «Εστία» επέκρινε σφοδρά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιχειρούμενη μετάλλαξη της κοινωνίας και των αξιών της:

«Το να έρχεται ο ηγέτης της συντηρητικής παράταξης και να εξαγγέλλει οικογένεια χωρίς πατέρα, ή να εξαγγέλλει ότι γίνεται οικογένεια χωρίς μητέρα, αυτό σημαίνει ότι είναι μακριά από τις αρχές και τις αξίες της συντηρητικής παράταξης. Είναι αλλαγή του ορισμού του γάμου, αλλαγή του ορισμού της οικογένειας».

Υ.Γ. Αιχμές Σαμαρά για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Λέμε στον λαό να ψηφίζει και στους βουλευτές και υπουργούς να απέχουν;»

Για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την επιλογή της Κυβέρνησης να μην επιβάλει κομματική πειθαρχία  τοποθετήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς φθάνοντας στο Δικαστικό Μέγαρο της Καλαμάτας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου, και ερωτηθείς σχετικά τόνισε πως η κοινωνία έχει ξεκάθαρη άποψη και ότι ο ίδιος θα τοποθετηθεί στη Βουλή.

Υ.Γ.1. Σάλος με την επίθεση του Γιώργου Λιάγκα σε 40 βουλευτές της ΝΔ στον αέρα της εκπομπής του: Είναι έντιμη στάση αυτή; Ντροπή σας!

Σφοδρή επίθεση του Γιώργου Λιάγκα στους Γαλάζιους Βουλευτές που θα επιλέξουν να μην πάρουν θέση συμφωνώντας ή διαφωνώντας με το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για τα Ομόφυλα ζευγάρια.

Όπως είπε οι Βουλευτές τους ψηφίζει ο κόσμος για να παίρνουν ξεκάθαρη θέση και οχι να κρύβονται πίσω από την αποχή. Δεν μπορούν να μην πάνε να ψηφίσουν και να κλείνουν το μάτι στους ψηφοφόρους που διαφωνούν αλλά ταυτόχρονα και στον Μητσοτάκη χωρίς να του λένε ΟΧΙ.

Σύμφωνα με την τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα θα πρέπει οι Βουλευτές της Κυβέρνησης να είναι ξεκάθαροι και να πάνε να ψηφίσουν ή Ναι ή Όχι ανάλογα με τα πιστεύω τους αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους για τα πιστεύω τους και όχι να εξαφανιστούν από την ψηφοφορία με αστείες δικαιολογίες.

Υ.Γ.2. Κεραυνοί του Μιχάλη Κατρίνη κατά Μητσοτάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here