ΚΟΛΑΦΟΣ ο Τραμπ κατά του Μπάιντεν: Δεν μπορεί να Σταθεί Όρθιος αλλά μας παρασύρει σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

0
267

Κάθετα αντίθετος και εξοργισμένος στο να επιτραπεί σε 3.000 Αμερικανούς εφέδρους να τοποθετηθούν στην Ευρώπη, ο Τραμπ είπε ότι η απόφαση του Μπάιντεν να κινητοποιήσει εφεδρείες αποδεικνύει ότι η απερίσκεπτη κλιμάκωσή του πολέμου στην Ουκρανία θέτει τον Αμερικανικό στρατό στο χείλος της καταστροφής.

«Ο Μπάιντεν δεν μπορεί καν να ανέβει τις σκάλες χωρίς να πέσει. Αλλά το να παρασύρει τους περισσότερους από εμάς στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε αυτή η αποτυχημένη κυβέρνηση να κάνει»… δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υ.Γ. Ο Βρετανός ΥΠΑΜ προβλέπει Παγκόσμιο Πόλεμο και…παραιτείται!

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε το άρθρο στους Sunday Times, όπου ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας προειδοποιεί ότι έως το 2030 η χώρα του θα βρίσκεται σε τρεις πολέμους ταυτόχρονα!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Γουάλας, η Βρετανία θα εμπλακεί απευθείας σε πόλεμο με τη Ρωσία, την Κίνα και με τρομοκρατικές ομάδες από την Αφρική.

Αμέσως μετά, ο Γουάλας ανακοίνωσε την παραίτηση του από το Υπουργείο και γενικότερα από την πολιτική!

Το άρθρο θα μπορούσε να έχει τίτλο «η ηρωική αποχώρηση του Υπουργού πριν την έναρξη των «τριών πολέμων»!

Ο Γουάλας ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για την πρόθεσή του να παραιτηθεί και η αντικατάσταση του προβλέπεται να γίνει τον Σεπτέμβριο στον πρώτο ανασχηματισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here