Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας του Συλλόγου Κηφισσός Αδαμών, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη…του ΘΕΟΧΑΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

0
655

Σε πολύ  όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18/02 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας του Συλλόγου μας στο κατάμεστο Πολιτιστικό μας Κέντρο Μελίνα Μερκούρη.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Μετανάστευσης κ. Δημήτρης Καιρίδης, ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ξυπολυτάς, ο πρώην Δήμαρχος κ. Γεώργιος Θωμάκος, και η Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κοινωνία Παρουσία κ. Αγγελική Παπάζογλου.

Οι Αντιδήμαρχοι κ. Λίλα Δραγώνα, κ. Γώργος Κασναφέρης, η  κ. Έλενα Χρονοπούλου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος  κ. Γεώργιος Τσούλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γιώργος Σκορδίλης, ο κ. Ευάγγελος Αυλήτης και η κ. Ανατολή Ζαρωτιάδου.

Να ευχαριστήσουμε και τους δωροθέτες μας, την εταιρεία Fs-stroma, την Οικογένεια Βελάνη, το melchior, καθώς και το κατάστημα Ανδριόπουλος.

Ευχαριστούμε  όλους όσους παρευρέθηκαν. Η παρουσία σας, ενδυναμώνει τις προσπάθειές μας για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων μας. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Δείτε το σχετικό βίντεο της εκδήλωσης ΕΔΩ……………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here