ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΟΜΠΡΑ (ΚΑΠΕΤΑΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ) ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ…!!!

0
1119

Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε τον ήρωα Τόμπρα του Μακεδονικού αγώνα ο οποίος τραυματίστηκε βαριά και ενώ οι γιατροί του συνέστησαν να μην γυρίσει στο μέτωπο, ο μεγάλος ήρωας μας επέστρεψε και έγραψε νέες λαμπρές ιστορίες;…

Μας καταγγέλθηκε ότι λαθρομετανάστες μπουκάραν μέσα στο οικόπεδο του ήρωα Τόμπρα και το χρησιμοποιούν ως στέγη! Δεν είναι άλλωστε δύσκολο, μια και ο χώρος είναι αφύλαχτος!

Η εγκαταλελειμμένη οικία του μεγάλου στρατηγού Γιώργου Τόμπρα!

Ποιος είναι ο περίφημος «Ρουπακιάς»; Είναι ο ίδιος ο Γιώργος Τόμπρας ο οποίος έγινε γνωστός στον μακεδονικό αγώνα με το παρατσούκλι «Ρουπακιάς». Αν σήμερα ρωτήσεις τον κόσμο τι σας λένε τα ονόματα……«Τόμπρας» και «Ρουπακιάς» οι περισσότεροι θα σου πουν τον περιβόητο «Τόμπρα» του ΟΤΕ με τις τηλεφωνικές υποκλοπές, επί πρωθυπουργίας Παπανδρέου και για τον «Ρουπακιά» θα σου δείξουν τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα.

Και όμως, ενώ δεν γνωρίζουμε ιστορία, ενώ οφείλουμε να τιμούμε τον Γιώργο Τόμπρα και το σπίτι του στην Αγία Παρασκευή, όπου έζησε και πέθανε ως τραυματίας και ανάπηρος πολέμου (για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά στον Βαλκανικό πόλεμο), αυτό το σπίτι του γίνεται έρμαιο των λαθρομεταναστών.

Το εγκαταλελειμμένο οικόπεδο της οικίας του ήρωα στρατηγού Τόμπρα!

Όπως μας καταγγέλλουν, κάποιοι Πακιστανικής καταγωγής λαθρομετανάστες βρήκαν τρόπο να εισβάλουν μέσα στο οικόπεδο όπου και η οικία του μεγάλου στρατηγού και να την χρησιμοποιήσουν για να κοιμούνται!

Δείτε ολόκληρο το άρθρο πατώντας ΕΔΩ…..

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ της Kifisia Press: Δυστυχώς εκεί που φθάσαμε και εκεί που συνεχίζουμε να κατρακυλάμε καθημερινά, περιστατικά σαν κι' αυτό της κατάληψης – από προφανώς παράνομους μετανάστες – του ήρωα Μακεδονομάχου Στρατηγού Τόμπρα πρέπει στην εποχή μας του «μπάστε σκύλοι αλέστε», να θεωρούνται φυσιολογικά συμπτώματα της διάλυσης των πάντων.

Είναι αδύνατον να πιστέψουμε ότι υπάρχει έστω και ένας πραγματικός Έλληνας που θα δεχθεί να συνεχισθεί αυτή η ελευθερία δράσης του κάθε παράνομου στοιχείου.

Eπί χρόνια έρημο «σπίτι-μνημείο» του Παύλου Μελά!

Εάν όμως συνεχίσουμε στην αποδοχή τέτοιων ενεργειών, τότε εδώ στην Κηφισιά θα πρέπει να περιμένουμε μήπως και «κανένα βράδυ σκοτεινό όπως και τ' άλλα» που λέει και το συγκλονιστικό τραγούδι του Μάνου Λοϊζου εγκατασταθεί στο επί χρόνια έρημο «σπίτι-μνημείο» του Παύλου Μελά ο επόμενος λαθρομετανάστης σε δόξα και τιμή της ιστορικής μας αδράνειας!

Καιρός είναι να μας απασχολήσει το θέμα που δείχνει μέχρι στιγμής να μην εμπίπτει στα πλαίσια του εναπομείναντος πατριωτισμού μας.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here