Μανώλης Κοττάκης: Προωθούν Συνιδιοκτησία Αιγαίου-Αφοπλισμό νήσων.

0
326

-Οι Τούρκοι θέλουν τον έλεγχο της θάλασσας….

Σχολιάζουμε τις προωθούμενες λύσεις για τα Εθνικά μας συμφέροντα. Εν συνεχεία παρουσιάζουμε τμήμα από την εκπομπή των Στέφανου Διαμαντόπουλου, Δημήτρη Διαμαντίδη και Σάκη Μόσχη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 FM, της 03/04/2023.

Η εκπομπή μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη 08.00-12.00.Μετά από αυτό ακολουθεί το καταληκτικό μας σχόλιο και η από-φώνηση του καναλιού.

Υ.Γ. Η Ελλάς παραιτείται σιωπηρώς από τα δικαιώματά της στα νησιά του Αιγαίου!…του Μανώλη Κοττάκη.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, αφιέρωσε μια μόλις παράγραφο στις σχέσεις της Ελλάδος με την Τουρκία, για να στείλει ένα κωδικοποιημένο μήνυμα στην απέναντι πλευρά.

Όπως τόνισε:

«Μην ξεχνάμε ότι ψηφίζουμε ουσιαστικά ταυτόχρονα με τους γείτονές μας και το αποτέλεσμα στην Ελλάδα θα στείλει και ένα μήνυμα στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου.

Ένα μήνυμα ότι μένουμε σταθεροί στα εθνικά μας δίκαια, αλλά και περιμένουμε ειλικρίνεια και σχέσεις καλής γειτονίας, και όχι παλινδρομήσεις από την Τουρκία. Με τις πόρτες κλειστές στις προκλήσεις, όμως τα παράθυρά μας πάντα ανοιχτά σε προσεγγίσεις».

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here