ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

0
435

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και η Μαρία Λεγάντη-Στέλεχος του Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα.

O Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος επεσήμανε για τη νέα συνεργασία:

«Η Μαρία Λεγάντη, γνωστή για την Κοινωνική και Πολιτιστική δράση της, Συνεργάζεται πλέον με τη “ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ” και την Καλωσορίζουμε.

Απόφοιτος της  Γαλλικής Ακαδημίας Αθηνών και Στέλεχος του ευρύτερου  Δημόσιου Τομέα  (Υπ. Εσωτερικών,  Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, ΟΚΑΝΑ, Υπ. Υγείας).         

Ενεργό μέλος και Σύμβουλος πολλών Σωματείων του Δήμου μας κι εκλεγμένη Συνοικιακή   Σύμβουλος της  Κάτω  Κηφισιάς.                

Προέρχεται από τη Δημοτική Παράταξη “ΑΛΛΑΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ”, με την όποια συμμετείχε στις προηγούμενες Αυτό-διοικητικές εκλογές. Μαζί με την Μαρία, θα  πετύχουμε και Άλλα…Περισσότερα!».

Η κα Λεγάντη δήλωσε:

«Μέσω της συμμετοχής μου στον ανεξάρτητο συνδυασμό του Γιώργου Σκορδίλη  «ΑλλάΖΩ την πόλη μου», στηρίζω τον νυν δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών» Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας, Εκάλης  στην νέα του υποψηφιότητα γιατί θεωρώ ότι ακολουθεί ένα σύστημα ηθικών αξιών, διαθέτει γνώση, μεγάλη εμπειρία και ικανότητες.

Αγαπά τον Δήμο, βιώνει με το βάρος και την ευθύνη τα θέματα, αποφεύγει εμπόδια χωρίς να στρέφεται προς τα πίσω και να απομακρύνεται από τις βασικές του αρχές. 

Με επιμονή, μαχητικότητα και με κουλτούρα συνεργασίας, χωρίς αυταρχικές αντιλήψεις, προχωρά σταθερά μπροστά και διεκπεραιώνει αποτελεσματικά τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής.

Αγαπώ την πόλη μας και θα αγωνιστώ με προσήλωση και στόχο να συμβάλω από την πλευρά μου στο καλύτερο μέλλον που αξίζει στην τοπική μας κοινωνία!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ.

Η κα Λεγάντη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κηφισιά. Οι εγκύκλιες σπουδές της ολοκληρώθηκαν στο Εξατάξιο Γυμνάσιο Κηφισιάς και στο Saint George Commercial College. Ακολούθως, αποφοίτησε από τη Γαλλική Ακαδημία Αθηνών.

Άριστη γνώση Γαλλικής και Αγγλικής Γλώσσας. Παρακολούθηση σειράς σεμιναρίων σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων, Μακρό-οικονομικής Θεωρίας, Τραπεζικού συστήματος και Μορφών Χρηματοδοτήσεων.

Επαγγελματική Εμπειρία: McGraw Edison Co. (Γραφείο Προέδρου) / Υπουργείο Εσωτερικών (Γραφείο Διευθυντή Διοίκησης) / Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής & Περίθαλψης (Γραφείο Προέδρου) / Ε.Π.Ι.Ψ.Υ. / Ο.ΚΑ.ΝΑ. (Γραφείο Προέδρου, Νομική Υπηρεσία) / Συνεργάτης Ευρωβουλευτού (Επιτροπή Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας & Προστασίας του Καταναλωτή) / Υπουργείο Υγείας (Γραφείο Γενικού Γραμματέα) Γραμματειακή και Διοικητική υποστήριξη σε Επιτροπές, Επιστημονικών Ομάδων  Εργασίας.

Πολιτιστική Δράση: Πρώην Γεν. Γραμματέας  Δ.Σ. του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς» / Μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου για τα Δικαιώματα των Πεζών Δήμου Κηφισιάς / Πρώην μέλος του Δ.Σ. του «Λαϊκού Θεάτρου Νέας Ερυθραίας» / Μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής των Τροβαδούρων Κηφισιάς.

Κοινωνική Δράση: Σύμβουλος Συνοικιακού Συμβουλίου Κάτω Κηφισιάς. Μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κηφισιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here