Με κάλτσες και άρβυλα ο Μητσοτάκης, όχι όμως για να πάει στην Κύπρο!…

0
2563

Image

Η εικόνα που εξόργισε ακόμα και τους Νεοδημοκράτες!

Άκουσε τον Ακριβοπληρωμένο (από μας) Stan Greenberg και «έπιασε» κορυφή να τον καμαρώσετε και να ξεχάσετε πως την ίδια μέρα μείνατε 7, 8 και 9 ώρες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, μέσα στο λιοπύρι, με μωρά, παιδιά, γέρους, εγκύους γυναίκες, χωρίς φαγητό, χωρίς νερό, χωρίς φάρμακα, χωρίς τουαλέτα.

Και ποστάρει μόνος του και καμαρώνει γιατί ο κυνισμός του έσπασε και το φράγμα του ήχου:

-Κατακτώντας κορυφές! Με την Δάφνη στις Πάχνες στα 2.453 μ.

-Μηδενική εν συναίσθηση!

-Τέτοιος Πρωθυπουργός μας αξίζει…

Την ώρα που η Αλεξανδρούπολη φλέγεται, η Κύπρος φλέγεται, η Βόρειος Ήπειρος φλέγεται, η Ελλάδα ολόκληρη αντιμετωπίζει υπαρξιακή απειλή και η κοινωνία διαλύεται από την ανασφάλεια και την ακρίβεια, η έμπνευση της επικοινωνιακής ομάδας του Κυριακού επισύρει  οργισμένες αντιδράσεις ακόμα και εντός της Ν.Δ.

Ο εξαφανισμένος Πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της Ναζιστικής εισβολής και της δολοφονίας στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποφάσισε να εμφανιστεί με φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ατσαλάκωτος και με πεντακάθαρα παπούτσια υποτίθεται ότι κατάφερε να κατακτήσει μία βουνοκορφή.

Κάποιοι χρεώνουν την συγκεκριμένη κίνηση στον Stan Greenberg. Όσοι γνωρίζουν πάντως τον ακριβοπληρωμένο γκουρού της επικοινωνίας, το αποκλείουν.

Αντίθετα, ο Stan Greenberg έχει εκφράσει την ανησυχία του για την ενδεχόμενη απώλεια στήριξης της κυβέρνησης από την κοινωνία γεγονός που μπορεί να έχει τρομακτικές συνέπειες. Άρα, κάποιοι άλλοι ήταν οι φωστήρες που θεώρησαν πως παρουσιάζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «πολιτικό παχύδερμο» που δεν δίνει δεκάρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες, θα έχουν επικοινωνιακά οφέλη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here