ΣΥΜΠΤΩΣΗ Γεγονότων με κοινό Παρονομαστή Χ!…

0
509

συγκυρία: ευνοϊκή / δυσμενής συγκυρία [συνθήκες που διαμορφώνονται από τυχαία σύμπτωση περιστάσεων, γεγονότων κτλ. σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή]

-Ταυτότητα Αντώνη Ξενάκη.

Σόκαρε τον Πολιτικό και Επιχειρηματικό Κόσμο, η αυτοκτονία του Δημοτικού Συμβούλου Αντώνη Ξενάκη, έξω από το μαγαζί που είχε…σφραγίσει μαζί με τον πρώην Δήμαρχο Νίκο Χιωτάκη και κουμπάρο του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά!

Τίναξε τα μυαλά του στον αέρα, λίγες ημέρες πριν οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, καθώς ήταν μπλεγμένος σε «συμμορία» που εκβίαζε καταστηματάρχες, κατ’ εντολή τού κουμπάρου, κατά το βαρύ κατηγορητήριο.

Δημοσιεύουμε δύο σχετικά ρεπορτάζ της εφημερίδας Kifisia Press, της εποχής εκείνης:

-ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Αυτοκτονία του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Αντώνη Ξενάκη στη Νέα Ερυθραία, με τον συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη.

-Το ΜΕΓΑ Προεκλογικό Ατόπημα του Υποψήφιου Δημάρχου κυρίου Νίκου Χιωτάκη!!

…και ένα ακόμα ρεπορτάζ του Άρη Σπίνου:

-Αποτυχημένος…αλλά Διορισμένος!! Ο Χιωτάκης διορίστηκε Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης!

-Ταυτότητα Χρήστου Αγγελίδη.

Ο Εκδότης κ. Χρήστος Αγγελίδης είναι Οικονομολόγος, απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι μέλος της Διεθνούς Ναυτικής Ένωσης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος.

Αποτελεί διαχρονικό Μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς (Αντιπρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου), με τον Συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη και Πρόεδρος του Συνοικιακού Συμβουλίου Άνω Κηφισιάς.

Είναι τέως Γ.Γ του Εξωραϊστικού Συλλόγου “Αναγέννηση Άνω Κηφισιάς” και τέως Πρόεδρος του Α.Ο. Κηφισιάς “Ελπιδοφόρος”, αλλά και τέως Πρόεδρος του ΑΟΔΗΚ και πρώην μέλος του Δ.Σ. του ΖΑΟΝ.

Σε πρόσφατη ανάρτηση στο Facebook o κ. Βασίλης Ξυπολυτάς Καλωσόρισε στην Παράταξή του, τον κ. Χρήστο Αγγελίδη.

Προς μεγάλη όμως έκπληξη των Δημοτών της Κηφισιάς, το εν λόγω Καλωσόρισμα διεγράφη ξαφνικά από το Facebook μετά την εμφάνιση στο Facebook της κάτωθι ανάρτησης του Γιάννη Καπάτσου:

Η ταχύτητα με την οποία ο  κ. Βασίλης Ξυπολυτάς διέγραψε την ανάρτηση/καλωσόρισμα Του στο Facebook υποδηλοί πράξη υπό σύγχυση, με ότι αυτό Συνεπάγεται…δημότες  Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here