Μόνο σε Μπανανίες συμβαίνουν αυτά τα Τερατουργήματα: Χάλκευαν στοιχεία για να βάλουν πρόστιμο σε αντιπολιτευόμενη εφημερίδα!

0
192

Τέσσερις ελεγκτές, δηλαδή τέσσερις δημόσιοι υπάλληλοι που πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο για να τον προστατεύουν και να τον εξυπηρετούν, φέρονται να βεβαιώνουν ψευδώς, σε επίσημο κρατικό έγγραφο, ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη εκπτώσεων στον τιμοκατάλογο της εφημερίδας Documento.

Γιατί το έκαναν; Η απάντηση σοκάρει κάθε Δημοκρατικό Πολίτη της χώρας…

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα που διενήργησαν τον έλεγχο στο επίσημο πόρισμά τους, εμφανίζουν το Documento να κάνει εκπτώσεις σε διαφημιζόμενους για μα καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι «οι μεγάλες αυτές εκπτώσεις είναι ανακόλουθες με τα δεδομένα του τιμοκαταλόγου του 2017, στον οποίο δεν αναγράφεται πουθενά ότι θα διενεργούνται εκπτώσεις»!

Ελεγκτές της ΑΑΔΕ χάλκευσαν στοιχεία για να βάλουν προστιμο σε αντιπολιτευόμενη εφημερίδα!

Η επίμαχη αυτή η αναφορά επέτρεψε σε όσους προφανώς ήθελαν να φιμώσουν και να στραγγαλίσουν οικονομικά την εφημερίδα, να της επιβάλουν πρόστιμο εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

Πρόκειται όμως για μία ασύλληπτη μεθόδευση, καθώς όπως φαίνεται στον τιμοκατάλογο της εφημερίδας, υπάρχει ολόκληρο κεφάλαιο με επικεφαλίδα «Ειδικές περιπτώσεις τιμοκαταλόγου» όπου προβλέπονται εκπτώσεις έως και 99%.

Στο σημεία 8,9,10, 11 και 14 του κεφαλαίου, αναγράφεται λεπτομερώς:

«8. Η εταιρεία δύναται να παρέχει έκπτωση έως 95% σε συμφωνία με τον πελάτη

  1. Η εταιρεία δύναται να παρέχει έκπτωση έως και 99% στα ένθετα περιοδικά και σε διάφορες θεματικές εκδόσεις , κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη.

Για ειδικές συμφωνίες με προμηθευτές , παρέχεται έκπτωση έως και 99,9% στις τιμές εκάστοτε καταλόγου.

Σε καταχωρήσεις και ενθέσεις συν-χορηγιών-συν-διοργανώσεων παρέχεται έκπτωση έως και 99% στις τιμές καταλόγου…

Οι δωρεάν καταχωρήσεις τιμολογούνται με 0,01 ευρώ»

Διαβάστε ολόκληρη την αποκάλυψη με ονόματα ΕΔΩ……………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here