Νέα αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ με επίκεντρο τον Καλογρίτσα.

0
433

«Μόλις είδε τα πολύ σκούρα ο κ. Μητσοτάκης έβγαλε πάλι από το καπέλο τον γνωστό λαγό, πελάτη του κ. Λοβέρδου και πρώην συνεταίρο του κου Θεοδωρικάκου, για να επαναλάβει για άλλη μια φορά τα ίδια και τα ίδια»…επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τους νέους ισχυρισμούς του Χρήστου Καλογρίτσα.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα στον Εισαγγελέα, με το οποίο στρέφεται κατά του πρώην υπουργού Νίκου Παππά.

Ειδικότερα, στο υπόμνημά του ο Χρήστος Καλογρίτσας αναφέρει:

«Υπέστην στην κυριολεξία πλήρη οικονομική και επιχειρηματική καταστροφή και ανεπανόρθωτο διασυρμό, αποδίδοντας εμπιστοσύνη προς διόλου τυχαία πρόσωπα, ήτοι προς τα αναφερόμενα ανώτατα στελέχη (White House,  όπως στις μεταξύ τους επαφές και mail αποκαλούνταν), των οποίων εκτελούσε πιστά εντολές λόγω των γνωστών τοις πάσι στενότατων σχέσεων του με την Αριστερά και ειδικά με το κόμμα τους».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

Είχε περάσει καιρός και είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε. Τελικά δεν άργησε. Μόλις είδε τα πολύ σκούρα ο κ. Μητσοτάκης έβγαλε πάλι από το καπέλο τον γνωστό λαγό, πελάτη του κ. Λοβέρδου και πρώην συνεταίρο του κ. Θεοδωρικάκου, για να επαναλάβει για άλλη μια φορά τα ίδια και τα ίδια. Τους ίδιους έωλους ισχυρισμούς του.

Μόνο που το έργο το έχουμε ξαναδεί και εισιτήρια δε κόβει, ούτε στα πιο ακραία φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. Γιατί όλοι καταλαβαίνουν πόσο στριμωγμένος είναι πια ο κ. Μητσοτάκης (1) από την κατάρρευση της οικονομίας, των εργαζομένων και των επιχειρήσεων (2) από τις εγκληματικές ελλείψεις στα νοσοκομεία, τα σχολεία και τις συγκοινωνίες.

Και κυρίως από το δεύτερο κύμα της πανδημίας που σαρώνει τους πολίτες και βρίσκει τη χώρα απροετοίμαστη. Και όταν δεν έχεις σχέδιο και απαντήσεις στα προβλήματα των πολιτών, όσους ξαναζεσταμένους Καλογρίτσες και να βγάλεις από το καπέλο, δε σώζεσαι.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…….

Υ.Γ. Βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση ο εργολάβος Χρ. Καλογρίτσας.

Ο εργολάβος Χρ. Καλογρίτσας που βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση μπορεί να λέει ότι θέλει στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να κερδίσει τη δικαστική διαμάχη με τον Λιβανέζικο όμιλο «CCC-CONSOLIDATED CONTRACTORS GROUP SAL».

Για αυτό η συμπληρωματική κατάθεσή του στον εισαγγελέα μπορεί να μην έχει μεγάλη σημασία για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ.

Όμως οι ισχυρισμοί Καλογρίτσα προσφέρονται για πολιτική σπέκουλα και γιατί όχι για νέες εξεταστικές επιτροπές, τις οποίες έχει ανάγει σε δόγμα η Κυβέρνηση.

Πηγή kontranews.gr

Υ.Γ. Νίκος Παππάς: Τι απάντησε στον Καλογρίτσα από το δελτίο Kontra News 10.

Ο Νίκος Παππάς απάντησε μέσα από το δελτίο Kontra News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη για τις νέες κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τον Χρήστο Καλογρίτσα.

Δείτε το σχετικό βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here