Νέα «Γαλάζια Ακρίδα» αποκαλύπτει ο Πολάκης: Ο Βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ έχει offshore στα νησιά Μάρσαλ.

0
143

Μια ακόμη περίπτωση «γαλάζιας» διαφθοράς και απόπειρας συγκάλυψής της από το Μέγαρο Μαξίμου αποκαλύπτει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Αυτή τη φορά, πρόκειται για τον Bουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Περικλή Μαντά, ο οποίος κατέχει offshore εταιρεία με έδρα στα Νησιά Μάρσαλ.

«Ο συγκεκριμένος “άριστος” βουλευτής της ΝΔ κατέχει OFFSHORE εταιρεία με έδρα στα Νησιά Μάρσαλ (!!!), προφανώς για να είναι “αόρατες” οι δραστηριότητες του. Για να κρύψει μάλιστα εντελώς τα ίχνη του, ο Μαντάς τοποθέτησε ως φορολογικό και νόμιμο εκπρόσωπο στην offshore “ΑEGIR SERVICES CO” έναν δικό του, απολύτως έμπιστο, αχυράνθρωπο»…τονίζει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του που παραπέμπει σε σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Μάλιστα, αναφερόμενος στη στάση του Μεγάρου Μαξίμου ο Παύλος Πολάκης κάνει ευθέως λόγο για συγκάλυψη αφού της μεταβίβασης του 100% των μεριδίων της offhsore του Μαντά προς τον συνέταιρό του Ν. Τσακάκο στις 12 Ιανουαρίου, προηγήθηκε δημοσίευμα που αποκάλυπτε ότι ο Βουλευτής κλήθηκε από τη Μεσσηνία για εξηγήσεις στο Μαξίμου λίγες ημέρες πριν.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη ΕΔΩ…………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here