Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στην Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε οροφή πάνω στο κεφάλι γιατρού!

0
6333

Η πανθομολογούμενη κατάρρευση του ΕΣΥ και η παντελής εγκατάλειψη νοσοκομείων και δομών Υγείας από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι καθημερινά εμφανής.

Μετά την έλλειψη υγειονομικού προσωπικού και χειρουργείων, που θέτουν σε κίνδυνο χιλιάδες ασθενείς, γιατροί και νοσηλευτές διακινδυνεύουν πλέον και την σωματική τους ακεραιότητα.

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί στο Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στην Θεσσαλονίκη. Τμήμα της οροφής στον προθάλαμο από τους κοιτώνες των ιατρών κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας γιατρός.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο γιατρός τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και εξετάστηκε αμέσως από τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι έκριναν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Προκειμένου να εξεταστεί από ορθοπεδικούς ιατρούς, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», καθώς το νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» δεν διαθέτει ορθοπεδική κλινική.

Αφού εξέτασαν τον συνάδελφό τους, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό. Στην συνέχεια, ο τραυματίας επέστρεψε στο σπίτι του.

Όσον αφορά στο τμήμα της στέγης που έπεσε, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο thestival.gr η υποδιοικήτρια του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος», Βασιλική Τραούδα, πριν από μερικές ημέρες είχαν ολοκληρωθεί εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα και πιθανόν το συμβάν να οφείλεται σε κακοτεχνία της εταιρείας που τις ανέλαβε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here