ΝΤΡΟΠΗ για μερικούς μέσα στο Facebook που λαϊκίζουν!!…..όταν η Ελλάδα πενθεί.

0
227

ΓΕΝΙΚΑ – Απαίσιες εικόνες, θρήνος, πόνος, έκτακτη ανάγκη, ανείπωτη τραγωδία……

-Κι εμείς στο Δήμο Κηφισιάς ανακοινώνουμε νέους Αντιδημάρχους…… Χαζομάρα ή αναισθησία;;

Απάντηση: Όπως φαίνεται μερικοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την διαφορά μεταξύ μιας διοικητικής απόφασης του Δήμου Κηφισιάς και της απόφασης του Δημάρχου Κηφισιάς, σε ένδειξη τριήμερου πένθους, να αναρτήσει τις σημαίες μεσίστια για 3 ημέρες σε όλα τα κτίρια του Δήμου Κηφισιάς.

-Μέσα στην κρίση αλλάζουμε τον (επιτυχημένο) Αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας. Ανικανότητα ή απόλυτη αποχή από την πραγματικότητα;;

Απάντηση: Ο αντικαταστάτης του είναι εξίσου επιτυχημένος αν όχι και καλύτερος!

-Αντί να συγκαλέσουμε έκτακτη σύσκεψη για λήψη προληπτικών μέτρων και ενημέρωση των πολιτών μας, αφήνουμε την πόλη στις στιβαρές πλάτες της θεάς τύχης.

Απάντηση: Σε 24ωρη επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς.

2.Ο επίσημος Δήμος Κηφισιάς λάμπει δια της απουσίας του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της Αττικής. Μπορεί να μην θέλει ο Δήμαρχός μας, αλλά είναι απαράδεκτο να απαντάμε στους δημότες μας, που θέλουν να προσφέρουν, ότι ο Δήμος δεν μαζεύει για τους παθόντες. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι πρόσκοποι!!

Απάντηση: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης γα τους πυρόπληκτους από τον Δήμο Κηφισιάς.

3.Από αύριο το πρωί 9.00 ανοίγω το σπίτι μου Αχαρνών 33 και Μάρκου Μπότσαρη (πράσινες πόρτες) Κάτω Κηφισιά για όποιον θέλει να βοηθήσει. Ότι φέρετε θα τα προωθήσω στους προσκόπους Κηφισιάς.

Απάντηση: Ασύστολη αυτοπροβολή εξαντλεί την υπομονή των Δημοτών!!

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here