Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους από τον Δήμο Κηφισιάς.

0
270

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος καλεί τους Δημότες που επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια στους πυρόπληκτους των πυρκαγιών της Δευτέρας 23 Ιουλίου, να φέρουν στο Δημαρχείο Κηφισιάς στην Διονύσου και Μυρσίνης και ώρες 9.00-21.00, φάρμακα (Εισπνεόμενα Aerolin, Atrovent, Frixotide, κολλύρια, οξυζενέ, οινόπνευμα, μάσκες άνθρακα) και νερά προκειμένου να αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 213 2007100.

Τα συγκεκριμένα είδη αποτελούν για την δεδομένη στιγμή πραγματική βοήθεια στους πληγέντες και θα συγκεντρώνονται μέχρι και την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018.

Υ.Γ. Έκκληση να μην στέλνουν στο δήμο Ραφήνας και Πικερμίου άλλα είδη ρουχισμού και τρόφιμα κάνει ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κοκκόλης.

Με αναρτήσεις του στο Facebook ενημερώνει ότι η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και ότι οι προμήθειες σε αυτά τα δύο συγκεκριμένα είδη είναι επαρκείς. 

Την ίδια στιγμή κάνει έκκληση για αίμα, ενώ ήδη έχει δημιουργηθεί ειδικός τραπεζικός λογαριασμός για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ανακούφισης και ενίσχυσης των πυρόπληκτων.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here