Νυφικά του ονείρου!

0
523

Ό Κρικόρ Τζαμποτιάν είναι ο 23άχρονος Λιβανέζος σχεδιαστής, που σχεδιάζει της κομψής πριγκίπισσας Ράνιας της Ιορδανίας τις τουαλέτες.

Έτσι έγινε γνωστός εξ άλλου. Ανήσυχο πνεύμα ο νεαρός Κρικόρ και ερωτευμένος με τη μόδα, αποφοιτώντας από την σχολή σχεδίου ESMOD πήγε να μαθητεύσει κοντά στον διάσημο κι αγαπητό συμπατριώτη του Ελίε Σάαμπ. 

Στους εννιά μήνες απάνω όμως ο Κρικόρ κατάλαβε ότι προτιμούσε να φτιάχνει δικούς του κανόνες, παρά να ακολουθεί άλλων. Δεν ήταν φτιαγμένος για να βρίσκεται υπάλληλος κάποιου άλλου αλλά ήθελε να είναι ο ίδιος αφεντικό του εαυτού του. Η πιο αυστηρή κριτής του είναι η μητέρα του. Ήδη στη χώρα του είναι πασίγνωστό το όνομά του και ο οίκος μόδας του.

Όμως τα όνειρα του Κρικόρ Τζαμποτιάν περνούν στον ατλαντικό και η πρόθεσή του είναι να κατακτήσει τις διεθνείς αγορές μόδας. Όταν σχεδιάζει μια τουαλέτα ή ένα νυφικό για κάποια πελάτισσά του κάθεται πρώτα και συζητά μαζί της για να γνωρίσει καλά την προσωπικότητά της, και να φτιάξει αυτό που ακριβώς ταιριάζει στον τύπο της.

Γι αυτό και δεν προτιμά τις επιδείξεις σε πασαρέλα, αλλά στο σαλόνι του ώστε να μπορούν οι φαν του να δουν από κοντά τα σχέδια. Μπορεί να θεωρούνται από τους Ευρωπαίους λίγο ανατολίτικα και μπιχλιμπιδωτά τα ρούχα του, όμως πραγματικά είναι αριστουργήματα τέχνης.

Η κάθε βελονιά είναι ένα αριστούργημα. Και το αποτέλεσμα τόσο εντυπωσιακό που σου κόβει την αναπνοή. Ακόμη και τα παρανυφιάτικα είναι φτιαγμένα με φαντασία, αγάπη, προσοχή στη λεπτομέρεια, και τι άλλο να πω, σας αφήνω να τα χαρείτε.

Για την ωραιότερη μέρα λοιπόν, για την ωραιότερη νύφη, τα ωραιότερα νυφικά!

Για να δείτε τα νυφικά, κάντε κλικ πάνω σε κάθε μία φωτό ξεχωριστά:

{joomplucat:50 limit=6}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here